1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Para cezası bekliyorlardı! Hediye karşısında şaşkına döndüler
Para cezası bekliyorlardı! Hediye karşısında şaşkına döndüler

Para cezası bekliyorlardı! Hediye karşısında şaşkına döndüler

Muğla ilinin Ortaca ilçesinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada, kask kullanmadıkları belirlenen motosiklet sürücüleri durduruldu. Fakat polisler bu kez alışıla gelmişin dışında bir uygulama gerçekleştirerek, idari para cezası kesmek yerine, sürücüleri uyarıp kask hediye etti.

A+A-

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden polis memurları Cumhuriyet Caddesi’nde motor şoförlerine ithafen kontrol yaptı.

"Kendi kaskım kendi hayatım" sloganı adı altında uygulanan kontrole Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Başkan da iştirak etti.

SÜRÜCÜLER TELAŞLA CEZA KESİLMESİNİ BEKLEDİ

Kask takmadığı görülen şoförler durduruldu. 15 ceza puanı ve 108 TL idari para cezası kesileceğini düşünen şoförler, bu defalık yalnızca uyarı alıp, kask hediye edildi. Şoförler bu olayın ardından büyük bir şok yaşadı. Şoförlere kasklarını trafik memurları taktı.

Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, "Kendi kaskım kendi hayatım" sloganlı proje uygulamasında Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bu olaya duyarlı birimlerden hazırladığı 60 kaskı, şoförlere hediye edip, kask takmanın ’hayat kurtardığını’ anlattıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT