1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Pamukkale Belediyesi'nden Pazar Yeri Sürprizi
Pamukkale Belediyesi'nden Pazar Yeri Sürprizi

Pamukkale Belediyesi'nden Pazar Yeri Sürprizi

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2020 senesinin bitimine kadar toplamda altı farklı mahallede, pazar yeri inşa edileceği duyurulmuştu. Bu mahallelerden biri olan Belenardıç’da gerçekleştirilen temel atma töreniyle birlikte ilk pazar yerinin inşaatına başlandı. T

A+A-

Törene katılan Pamukkale belediye başkanı Avni Örki, atılacak adımlar ve mevcut durum hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlçenin belediye başkanlığını yapmakta olan Avni Örki, inşa edilecek pazar yerlerinin daha rahat ve sağlıklı bir alışverişin temelini hazırlayacağını dile getirdi. Sene sonunda toplamda altı pazar yerini halka sunmayı planladıklarını belirten Örki, mevlit, kına gecesi ve düğün gibi eğlencelerin de bu bölgelerde gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Avni Örki inşa edilecek pazar yerlerinin her türlü kullanıma elverişli olabilmesi için mimari yapısı ve inşa malzemeleri gibi pek çok konuda uzmanlardan yardım alındığını söyledi. Konuşmasının devamında pazar yerlerinin her türlü mevsim ve hava şartına dayanıklı bir şekilde tasarlandığını ifade eden Örki, inşaatın en geç 1 ay sonra tamamlanacağını belirtti. Belediye başkanı pazar yerinin mahalleye ve ilçeye hayırlı olmasını diledikten sonra konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT