1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Ormanı Ateşe Verenler Mobil Kamerada An An Görüntülendi
Ormanı Ateşe Verenler Mobil Kamerada An An Görüntülendi

Ormanı Ateşe Verenler Mobil Kamerada An An Görüntülendi

20 Ağustos 2019 tarihinde İzmir Karşıyaka da ormanı yaktığı görülen 3 kişi Orman Bölge Müdürlüğünün mobil kameraları sayesinde an an görüntülendi.

A+A-

Kamera da bulunan 360 derecelik açı ile yangının başlatılması ve 3 kişinin kaç görüntüleri de bunuyor ve bu kayıtlardaki 3 kişi İzmir polisinin başarılı operasyonu sayesinde yakalandı.

İzmir Körfez mahallesi civarında 20 Ağustos 2019 tarihinde ormanın yandığı görülmüştü.Yangının başlamasıyla birlikte yapılan çağrılar üzerine Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler yerinde müdahale ile yangını havadan ve karadan kontrol etmişti.

Geçen hafta Karabağlar ilçesinde başlayan,Seferihisar ve menderes ilçelerine kadar uzanan ve 2 günü geçkin bir sürede kontrol altına alınan yangın hala bültenlerdeki yerini korurken Karşıyaka’daki yeni yangın ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşandı.

ARABA İLE GELİP İZLENDİLER

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler daha önce keşfi yapılan bölgelere mobil kameralar yerleştirmişti.Orman bölgelerini yakından takip eden ekipler 20 Ağustos 2019 da Körfez mahallesinde başlayan yangında 3 şüpheliyi görüntüledi. İzlenen kayıtlarda bir arabanın yangından önce bölgeye geldiği ve 360 derece hareketli kameraların bir sonraki turunda ise yangının başladığı zamanı kaydediyor.

 

HABERE YORUM KAT