1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. MNG Kargo takip 2020 nasıl yapılır? MNG Kargom Nerede, Takip No İle Sorgulama
MNG Kargo takip 2020 nasıl yapılır? MNG Kargom Nerede, Takip No İle Sorgulama

MNG Kargo takip 2020 nasıl yapılır? MNG Kargom Nerede, Takip No İle Sorgulama

MNG kargo 2003’te kurulmuş Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da tercih edilen kargo şirketlerden arasında yer almaktadır. Peki Mng Kargo takip nasıl yapılır? MNG Kargom nerede? Bu soruların cevabını MNG Kargo sorgulama 2020 sayfamızdan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

A+A-

En çok merak edilen konular arasında yer alan MNG Kargo takip 2020 nasıl yapılırMNG Kargo Şube İletişim bilgileri nereden nasıl bulunur? MNG Kargom nerede, sorularınıza 2020 MNG Kargo sorgulama sayfamızda yanıt vereceğiz.

Bu haberimiz ile birlikte MNG kargo takip işleminin nasıl yapılabileceği ve MNG Kargo sorgulama yöntemiyle kargonuzun nerede olduğunu MNG Kargo şube iletişim bilgilerinin nasıl öğrenileceğini konusunda bilgiler yer almaktadır.

Ama bu bilgileri paylaşmadan önce gelin MNG kargo firmasını biraz daha yakından tanıyalım. Mng Kargo, MNG Holding yapısında 2003 senesinde kurulmuş bir kargo şirketi firmadır. MNG Kargo’nun yaklaşık sekiz bin çalışanı, sekiz yüz adet şubesi, yirmi altı aktarma merkezi, on beş bölge müdürlüğü, altı kargo uçağının olmasının yanında yaklaşık iki bin de kara taşımacılığında kullandığı aracı bulunmaktadır. MNG Kargo, Türkiye’nin dört bir ucuna ulaştığı gibi dünyada da çok sayıda ülkeye hizmet vermeye devam etmektedir.

Güçlü altyapısı ve özverisi ile önde gelen lider kargo şirketlerinden biri olmuştur. Üstelik MNG Kargo, kendine ait uçağı olan tek şirket olup hava yolu taşımacılığında da farkını göstermiştir. Hava ve kara yolu taşımacılığındaki üstün çabaları ile tüm Türkiye’ye 24 saat kadar çabuk bir zamanda teslim hizmeti sunmaktadır. İhracat, ithalat gibi birçok hizmetin yanı sıra teknolojik aktarma merkezleri yardımıyla da hasara uğratmadan mümkün olduğunca hızlı olunarak kargolar bekleyenlerine verilmektedir.

MNG Kargo Gönderi Takip

Bu kadar tercih edilen bir şirketin hakkında en çok araştırılanlardan biri de MNG Kargo takip edebilmek olmaktadır. MNG Kargo’nun avantajlarından biri de takip sistemi ile MNG kargom nerede olduğunu öğrenme imkanı sağlayarak müşterilerinin endişesini azaltmasıdır. Kargo takibi birçok farklı seçenek ile sağlanabilmektedir. Ancak ön koşul MNG Kargo takip numarası veya MNG kargo takip için fatura numarasının unutulmamış olmasıdır.

MNG Kargo Takip Nasıl Yapılır?

  İnternet üzerinden kargonun takibi için öncelikle https://www.mngkargo.com.tr adresli web sitesine girilmelidir. Sayfada kargonun nerede olduğuna yönelik yazının olduğu yere tıklanmalıdır. Ardından gerekli boşluklara bilgiler girilmelidir. MNG Kargo takip numarası burada lazım olup aynı şekilde gerekli yere yazıldıktan sonra sorgulama yapılabilmektedir. Kargo takip numarası hatırlanmadığı takdirde fatura numarası yazılarak da sorgulama işlemi yapılabilmektedir.

Üstelik birçok sitede olduğu gibi kargo sorgulamasında siteye üye olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Sorgulamanın ardından çıkan ekranda kargonun en son nerede bulunduğu, ne tür işlemler yapıldığı, yaklaşık olarak ne zaman teslim edileceği, varışın sağlanacağı şube ve irtibat kurulabilmeyi sağlayan bilgiler gibi pek çok ayrıntıya ulaşabilme imkanı sağlanmaktadır. Üstelik e-ticaret üzerinden yapılan alışverişlerde özel sorgulama seçeneği de yer almaktadır.

MNG Kargo’nun sunduğu internet hizmeti üzerinden yalnızca kargo takibi değil başka birçok işlem de yapılabilmektedir. Buna başlıca örnek olarak gönderilecek kargonun fiyatını öğrenebilme şansı verilebilmektedir. İletilecek gönderinin ne şekilde gideceği, gönderinin büyüklüğü gibi çok sayıda detay ile ücretin ne kadar olacağına dair bilgilendirme sağlanmaktadır. Ayrıca internet sitesi üzerinden kuryeyi çağırabilme seçeneği de bulunmaktadır.

MNG Kargo sorgulama 2020 | Canlı

sondakika.net.tr yazılım ekibinin ürettiği kod parçacığı ile sayfamızdan ayrılmadan Mng kargo takip ve 2020 MNG kargo sorgulama işlemenizi yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki kutucuğa Gönderi takip numarası veya fatura numaranızı girdikten sonra  "Kargo Sorgula" butonuna tıklayınız. MNG Kargo Sorgulama sonuçları doğrudan mng kargo veritabanına işlenmektedir.


MNG KARGO Gönderi Sorgula:  

Fatura seri ve no ile aramak için harfler dahil 8 rakamdan oluşan fatura numaranızı giriniz.           
Örnek: "AD544545" Gönderi takip numarası ile sorgulama yapacaksanız 12 rakamdan oluşan kargo takip numarasını giriniz. Örnek: "000000000005"

Sistem kargo sorgulama işleminizi tamamladığında sonuçlar açılan yeni sayfada görüntülenecektir. Sorgulama sonuçları doğrudan mng kargo veritabanından alınmaktadır. sondakika.net.tr'ın çıkan sonuçlar ile ilgili hiçbir sorumluluğu bulunmaktadır.

Telefon ile MNG kargo sorgulama

Genellikle internet erişimini sağlayamayan müşteriler tarafından kullanılan bir yöntemdir. Gönderilerinizin güncel durumunu öğrenebilmeniz için MNG kargo canlı destek hattından yardım alabilirsiniz. Bunun için oluşturulan ve sorgulamanızı yapabileceğiniz bir iletişim numarası mevcuttur.

Çağrı Merkezi Numarası: 444 06 06 – 0850 222 06 06

MNG Kargo Sorgulama İşlemi Çağrı Merkezi

MNG Kargo elbette ki internette ulaşma imkanı bulamayan müşterilerini de düşünmüş olup telefon ile de kargo sorgulama hizmeti sunmuştur. Kargo hakkındaki son bilgileri öğrenmek isteyenler kargonun canlı destek hattından yardım alabilmektedir. Bunun için de tek yapılması gereken 444 06 06 veya 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezlerinin aranmasıdır. Böylelikle iletişime geçen müşteri temsilcisine gönderinin takip numarası, ad, soyad gibi gerekli bilgiler verilir ve kargo hakkında güncel bilgilere ulaşılabilmektedir.

İnternet ve telefon gibi seçenekleri kullanmak da istenmeyebilir. Bu durumda da şubeye giderek başvuru yapabilme imkanı vardır. Ancak artık oturulan yerden işleri halletmek yaygın olduğundan çok da tercih edilen bir yöntem değildir. Şubeye gidilip çalışanlara takip numarası verilerek kargonun en son nerede olduğu öğrenilebilmektedir.

Evde bulunulmadığı zaman kargonun ne olacağı konusu da kafaya takılan sorulardandır. Böyle bir durumun olması halinde de en yakın şubeden kargo güvenle alınabilmektedir.

MNG Kargo Şube İletişim Bilgileri

MNG kargo sorgulama yapmak için farklı bir yöntemde MNG Kargo şubeleridir. Şubelerden kargonuzun son durumu, nerede olduğu ne zaman teslim edileceği gibi bilgileri sizlerle paylaşabilir. Size en yakın mng kargo şube iletişim bilgilerini bulmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp il, ilçe seçip ardından telefon, adres bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şube gitmek isterseniz şubenin çalışma saatlerine dikkat etmenizde fayda var.

MNG KARGO ŞUBELERİ İLETİŞİM BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

MNG Kargo Çalışma Saatleri 2020:

MNG kargo dağıtım günleri ve saatleri şu şekilde:
Pazartesi,
Salı,
Çarşamba,
Perşembe
Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arasında hizmet vermektedir.

Kuryeler yukarıdaki saatler arasın dağıtıma çıkmaktadır.

Mng Kargo Hafta Sonu Çalışma Saatleri

MNG Kargo hafta sonu çalışma saatleri de diğer kargo şirketleriyle benzer durumdadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında hizmet vermektedir.

MNG kargo şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

MNG kargo şikayet nasıl edilir?

Kargo alıcıları genellikle en kısa sürede alıcısı olduğu gönderileri adresine gelmesini anında iste. reealitede bu durum maalesef böyle gerçekleşmemektedir.  Kargo firmalarının her bölgeye her adrese göre farklı teslimat süreleri bulunmaktadır. Bu konuyla ilgili şubelerden bilgi edinilebilir.

Bunun dışında normal teslimat sürelerinin dışına çıkan bu durumu istismar eden MNG Kargo şubeleri de bulunmaktadır. Gönderiler şubelerine ulaşmış hatta teslimat sürelerini geçseler de bazen personel yetersizliğinden zamanında teslim edilemez. Bu durum alıcısı olan Kargo müşterinin çokta bağlayan bir durum değildir. Haklı olarak aldıkları ürün veya hizmetleri en kısa şekilde adreslerine gelmesin isterler. Bazı şubelere ulaşılmamaktadır bile. Bu durumda yapabileceğiniz bir kaç seçenek mevcut.

  1. Sikayetvar.com'a şikayet oluşturmak
  2. MNG Kargo çağrı merkezi ile şikayet oluşturmak

Bu iki seçeneğin dışında maalesef çokda bir seçeneğiniz bulunmuyor.

MGN Kargo Hizmetleri

  • Öncelikli Kargo
  • Akşam Teslimat
  • Güniçi Kargo
  • Yurtiçi Taşıma
  • Adresten Kargo Alımı
  • Sigorta
  • Adrese kargo teslimi
  • Şubede kargo teslimi
  • Haberli teslimat
  • Telefon ihbarlı teslimat

Ekpres Hizmetler

    Hafta içi şubeler için belirlenmiş olan saatlerde yapılacak olan ekspres gönderiler uçuşun müsait olduğu şehirlere aynı gün içerisinde teslim edilebilmektedir.

Yurtdışı Hizmetler

    Uluslararası gönderileri, hava taşımacılık firması FedEx Express ile 220 ülkeye göndererek Amerika ve Avrupa'ya ertesi gün teslimat gerçekleştiriliyor.

Bilgi Servisleri

    Gönderici SMS ile Bilgilendirme:

Göndericinin talebi üzerine, gönderdiği kargonun teslim edildiğine dair kısa mesaj ile bilgilendirilmesi hizmetidir.

    Alıcı SMS ile Bilgilendirme:

Göndericinin talebi üzerine, gönderinin yapıldığına dair kısa mesaj alıcıya ait mobil telefon numarasına gönderilmektedir.

Paketleme Hizmetleri

  •     Standart Koliler
  •     Kentlerin Dili Özel Koliler
  •     Hediye Kolileri
  •     Air Box
  •     Üçgen Paketler
  •     Zarf Plus
  •     Balonlu Zarflar
  •     Korumax

HABERE YORUM KAT

11 Yorum