1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. ATM'de Kalan Kart Nasıl Alınır?
ATM'de Kalan Kart Nasıl Alınır?

ATM'de Kalan Kart Nasıl Alınır?

ATM kartları para çekebilmemiz açısından son derece kolay kart çeşitleridir. Ancak bankamatiklerden para çekerken bazen bazı olumsuzluklar bizi bulabilir. Örneğin kartınız kullandığınız bankanın Bankamatikde kart sıkışması yaşabilir, yada yanlış girilen şifre nedeniyle ATM kartımıza alı koyabilir. Peki ATM'de Kalan Kar

A+A-

ATM kartları para çekebilmemiz açısından son derece kolay kart çeşitleridir. Saatler süren bekleyişler yerine insanlar sahip oldukları kartlar sayesinde bankamatik içerisinden sadece birkaç dakika içerisinde kartları ile paralarını çekebiliyorlar veya çeşitli işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Banka kartlarının yine oldukça iyi tarafları hem de kötü tarafları bulunabilmektedir.

Kötü taraflarına değinirsek; bankamatik kartlarının bazı durumlarda durduk yere sıkıştıklarına şahit olabilirsiniz. Eğer bankamatik kartınız sıkışırsa bu durumda oldukça panikleyebilirsiniz. Ancak sakin olmalısınız. Unutmayın ki sıkışan kartlar her zaman kurtarılabilirler ve çeşitli işlemlerden geçirilerek tekrardan size teslim edilebilmekteler. Bu yüzden kartınız sıkıştıysa yanınızda bir güvenlik görevlisi varsa direkt olarak ona danışmalısınız.

ATM'de Kalan Kart Nasıl Alınır?

Banka kartları ummadığınız vakitlerde sıkışabiliyorlar. Öğle ve sabah saatlerinde sıkışmış olan banka kartlarınız için hemen çözüm üretebiliyorsunuz ancak eğer gece vakitlerinde kartınızı sıkıştırmışsanız yapabileceğiniz en önemli şey ertesi gün öğle saatlerinde bankanız ile iletişime geçmektir.

ATM içerisinde banka kartınız sıkışmış ve o an ne yapabileceğiniz hakkında pek fikriniz yok ise üzülmemelisiniz. Bunun sebebi ATM’nin banka kartınızı yutması sadece sizin başınıza gelmemiş bir olaydır ve birçok müşterinin başına gelmiş önemli bir olaydır.

Eğer banka kartınız bankanın açık bulunduğu saatler süresince sıkışmış ise o bankaya giderek yetkili birisine haber vermeniz oldukça önem arz eder. Yine bu durumda yetkili kişi tarafınca güzel bir şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Yine bankalara müşteri numaraları üzerinden ulaşmanızda ve iletişime geçmenizde büyük fayda bulunmaktadır.

Akbank Müşteri Hizmtleri No: 444 25 25

Finansbank Müşteri Hizmtleri No: 444 0 900

HalkBank Müşteri Hizmtleri No: 444 0 400

DenizBank Müşteri No: 444 0 800

Garanti Bankası Müşteri Hizmtleri No: 444 03 33

Gibi daha birçok bankanın numarasına ulaşabilirsiniz ve bu iletişim numaraları üzerinden sorununuza çözümler arayabilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT