1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Konya, Şelçuklu Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda öğretmene saldırı
Konya, Şelçuklu Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda öğretmene saldırı

Konya, Şelçuklu Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda öğretmene saldırı

Konya’nın Selçuklu ilçe sınırlarında yer alan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu öğretmene saldırı haberiyle gündeme geldi. İddialara göre öğrencisine ödevini neden yapmadığını soran öğretmen M.Ö öğrencisinden hiç beklemediği bir saldırıya maruz kaldı. İşte detaylar.

A+A-

Konya ilinin merkez Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda 22 yıl süredir İngilizce öğretmenliği görevini yerine getiren Mahir Ö. (45), 8'inci sınıflarda verdiği dersine giriş yaptı.

Mahir Ö., öğrencilerin ödevlerini yapması konusundaki sorusu üzerine, S.G.'nin (14) yapmadığını öğrendi. Erkek öğrenci, bir takım iddialara göre, ödevinin yapmama nedenini soran Mahir Ö.'ye hakaretler savurup, yumruk salladı. Sınıfta yer alan diğer öğrenciler müdahale ederek S.G., sınıftan dışarı çıkarıldı. 

Öğrencisi Hakkında Şikayet Duyurusunda Bulundu

Öğrencisi olan S.G.'nin yumruklu saldırısına maruz kalan Mahir Ö., hastaneye giderek, muayeneden geçti. Yumruk darbeleri alarak yaralanan ve darp raporu alan Mahir Ö., polis merkezine gidip, öğrencisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bundan daha önce de başka bir öğretmenine saldırdığı iddia edilen S.G.'nin gözaltına alındıktan sonra, ifadesi alındı. Sorgudan sonra ise serbest bırakılan S.G.'nin olayın ardından başka okula kaydının yapıldığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT