1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Konak’da büyük aşk cinayeti! Sevgilisini öldürdü, sonra İntihar etti!
Konak’da büyük aşk cinayeti! Sevgilisini öldürdü, sonra İntihar etti!

Konak’da büyük aşk cinayeti! Sevgilisini öldürdü, sonra İntihar etti!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Mimar Sinan mahallesinde sabah 08: 00 sıralarında meydana gelen olayda sevgilisini ve sevgilisinin kız kardeşini pompalı tüfek ile vuran şahıs en sonunda kendisini de vurarak intihar etti.

A+A-

Kimliği belirsiz kişi kuaför dükkânı işleten sevgilisinin yanına giderek nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüdükten sonra kimliği belirsiz kişi Birgül B. ve kız kardeşi Songün B.’ye elindeki pompalı tüfek ile ateş açtı. Daha sonra aynı pompalı tüfek ile intihar etti.

Duyulan silah seslerinden dolayı çevredeki duyarlı vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri iki sevgilinin hayatını kaybettiğini, kardeş Songün B.’nin ise yaralı olduğunu bildirerek ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
İki kız kardeşin yakınları olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerine haber verilerek yakınlar hastaneye götürüldü. Olay yerinin yaptığı incelemenin ardından iki sevgilinin cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın soruşturması hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT