1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kenan Doğulu, Ayrılık Haberlerine Gülüp Geçtiğini Söyledi
Kenan Doğulu, Ayrılık Haberlerine Gülüp Geçtiğini Söyledi

Kenan Doğulu, Ayrılık Haberlerine Gülüp Geçtiğini Söyledi

"Park et seyret" aktivitesinde Kenan Doğulu’nun konseri yapıldı. Konserin hemen öncesinde sorulara vakit ayıran Doğulu, Beren Saat ile ayrılık haberlerine gülüp geçtiğini belirtti.

A+A-

 

Normalleşme hareketlerine 1 Haziran’dan itibaren başlanmışken çeşitli müzisyenler de hayranlarına konser verme fırsatı buldu. İstanbul’da bir gösteri merkezinde de "park et seyret" aktivitesi yapılmaya başlandı. Konsere dün gece ilk çıkan Kenan Doğulu oldu. Kendisini izlemeye gelen gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

2014 yılında evlendiği eşi Beren Saat ile sürekli ayrılık haberleri çıkan Doğulu, haberlere bazen şaşırıp kaldığını ifade etti. En son çıkan haberlerde ise eşinden ayrıldığı için ev aradığı söylenen şarkıcı, kendileri söylemedikleri sürece çıkan haberlerin ciddiye alınmaması gerektiğini paylaştı. Ayrıca, bu tarz olaylarla hem kendilerinin hem de habercilerin gereksiz yere uğraştığını da ekledi.

Doğulu, konserin provasına adının ilk harflerinden oluşan plakasının bulunduğu aracıyla geldi. Eski model Cadillacile dikkatleri üzerine çekerken aracın değerinin yaklaşık 1 milyon lirayı bulduğu öğrenildi.Covid-19 dolayısıyla gerekli tedbirlerin alındığı konserde, araçlardaki kişilere ateş ölçümü yapıldı.

HABERE YORUM KAT