1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İzmirli rapçi Norm Ender’in başlattığı fidan dikme akımı çığ gibi büyümeye devam ediyor
İzmirli rapçi Norm Ender’in başlattığı fidan dikme akımı çığ gibi büyümeye devam ediyor

İzmirli rapçi Norm Ender’in başlattığı fidan dikme akımı çığ gibi büyümeye devam ediyor

Güzel şehrimiz İzmir de geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olay, tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Bir ton ağacın yok olmasına neden olan yangın sosyal sorumluluk sahibi sanatçılarımızı da harekete geçirdi.

A+A-

Önceliğini Norm Ender’in oluşturduğu sosyal sorumluluk projesi kısa sürede sosyal medyada ses getirdi. Sosyal medyada ‘fidan challange’ adı verilen bu akıma Reynmen, Murat Boz, Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Hadise meydan okuma ile Tema’nın kendi bölümünde fidan bağışına basarak destek olacağını duyurdu.

Norm Ender,kendi sosyal medya hesabından ormanlarımızın doğamızın yok olmasından rahatsız olmasını belirtmesi ve son olarak da  ‘doğa bize değil biz doğaya mecburuz’ cümleleriyle etkili bir başlangıca imza attı.

İlk olarak Norm Ender, tarafından 500 fidan ile başlayan bu akım Hadisenin de 1000 fidan bağışı ile çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Ayrıca İzmir’de yaşayan Kamufle,Grogi,Keisan,Tahribat-ı İsyan, Khontkar, Kozmos, Elçin Orçun ve Tankurt Manas gibi rapçiler bir konser vererek bütün geliri ile fidan dikeceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT