1. HABERLER

  2. YEREL

  3. İstanbul'da tüm gönüller Elazığ için bir oldu
İstanbul'da tüm gönüller Elazığ için bir oldu

İstanbul'da tüm gönüller Elazığ için bir oldu

Elazığ'da meydana gelen 6,8’lik depremin ardından yurdun dört bir yanında Elazığ'a yardım geliyor. Bu bağlamda İstanbul’un bir çok ilçesinden yardımlar yoğun bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanından yapılan yardımlarla Elazığ'da deprem zedelerin yaraları sarılıyor. Gelen yardımların sayısı fazla olduğu için Elazığ’da AFAD tarafından oluşturulan yardım depoları adeta dolup taştı.

Pendik Seferber oldu

Elazığ’daki depremzedeler için Pendik Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Toplanan yardımlar 29 Ocak günü Elazığlılara ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yardım kapsamında bir kamyon dolusu kuru gıda, battaniye ve kışlık giysiler yarın Elazığ’a ulaşacak.

Tuzla'da Yardım kampanyası sürüyor

Tuzla Belediyesi yardım kampanyası başlatığını tüm sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bu konuda broşür hazırlayan kurum, yardımların Tuzla belediyesi ve Tuzla belediyesi gönül elleri çarşısına yapılacağını bildirdi. Halen yardım toplama çalışmaları sürüyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'den deprem zedelere ziyaret

Kartal belediyesi, Elazığ’a kısa sürede yardım ulaştıran ilk belediyelerden oldu. Genç belediye başkanı Gökhan Yüksel, depremin ardından 2 gün sonra deprem zedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kartal'da yaşayan Elazığlıların akrabaları ile de görüşerek ihtiyaçlarını not aldı.

HABERE YORUM KAT