1. HABERLER

  2. YEREL

  3. İstanbul'da Korkutan Bir Deprem Daha Gerçekleşti
İstanbul'da Korkutan Bir Deprem Daha Gerçekleşti

İstanbul'da Korkutan Bir Deprem Daha Gerçekleşti

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5,8’lik depremin ardından, ikinci bir sallantının yaşanması herkesi çok korkuttu.

A+A-

Saat 19.50 de Marmara denizi Yalova açıklarında meydana gelen deprem ile birlikte tüm vatandaş geceyi sokaklarda açık alanlarda geçirdi. Kandilli Rasathanesi’nin vermiş olduğu açıklamada geçen ay Marmara denizinde meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar sık sık tekrar etmişti artçı sarsıntıların yaşanmasından sonra akşam saatlerinde ikinci bir deprem daha yaşanmıştır.

4,1 şiddetinde meydana gelen deprem ile halk paniğe kapılıp can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Gece boyunca devam eden sarsıntılar yaşandı. Saat 22.30 da 3,7 şiddetindeki depremle korkular tekrar yaşandı. Sarsıntıların İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilmiştir.

Deprem tahminleri ile ün sallan Hoogerbeets tarafından yapılan açıklama da "Türkiye'de yaşanan depremin tam olarak bir öncü deprem olduğundan emin değiliz. Kimse panik yapmamalı ve önlemler almaya devam etmelidir. Sarsıntının küçük olması büyük Marmara Depremine önlemler almayı artırmalıdır." diye belirttiği söylendi.

HABERE YORUM KAT