1. HABERLER

  2. YEREL

  3. İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Yemek Verdi Daha Çok Kazandı
İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Yemek Verdi Daha Çok Kazandı

İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Yemek Verdi Daha Çok Kazandı

Balıkesir’de turistlerin bol olduğu yerde isteyen kişilere bedava yemek ikram eden lokantanın sahibi Adem Teslim bir dükkan daha açtı. Teslim, dağıttıkça daha çok kazandığını ve Allah’a şükrettiğini anlattı. Ayrıca, herkese de tavsiye ettiğini, paylaşmanın güzel bir şey olduğunu belirtti.

A+A-

Balıkesir’in Ören sahilinde iki seneden daha uzun zamandır lokanta işleten, aynın zamanda birçok torun ve çocuk sahibi olan Adem Teslim, muhtaç olan çok fazla sayıda kişilerle karşılaşınca onlara yardımcı olmak için güzel bir hareket başlattı. Lokantanın önüne astığı kağıtta, aç ve parası olmayan kişilerin hiç çekinmemesini istediğini yazdı.

Özellikle de öğrencilerin böyle olmasını beklediğini, okul bitiminde başka aç olan bir öğrenciye yemek ısmarlayarak borcunun ödeneceğini de belirtti. Şimdiye kadar pek çok kişinin karnını doyurarak yardımcı olan Teslim, bu sene bir dükkan daha açtı.

Geçen sene başlattığı ve herkese örnek olan hareketi ile ihtiyaç sahibi kimseyi geri göndermediğini, yaşadığı bazı şeylerin onu çok etkilemesi ile böyle bir yazı astığını paylaştı. Allah’ın yardımcı olduğunu da anlatan Teslim, insanların geldiğinde hiç çekinmemesini istediğini gönül rahatlığıyla yiyip içebileceğini de dile getirerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT