1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Hotmail giriş sign - 2020 Hotmail oturum aç – Outlook oturum aç
Hotmail giriş sign - 2020 Hotmail oturum aç – Outlook oturum aç

Hotmail giriş sign - 2020 Hotmail oturum aç – Outlook oturum aç

Hotmail, Microsoft’a ait bir dünya üzerine ücretsiz olarak e-posta, email hizmeti sağlayan uygulamalarından birisidir. Hotmail dünya üzerinde kullanılan en büyük eposta uygulamasıdır. Bu içeriğimizde Hotmail giriş sign - 2020 Hotmail oturum aç – Outlook oturum açma linklerini sizlerle paylaşacağız.

A+A-

Hotmail, tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programıdır. Hotmail oturum açmak isteyenler Hotmail giriş sign - 2019 Hotmail oturum aç” şeklinde arama yapıyorlar. Bu içeriğimizde Hotmail oturum nasıl açılır, Hotmail nasıl kayıt olunur gibi bazı konuları ele alacağız.

Hotmail’e olan talep her gün artıyor. İnternetin de hayatımıza tamamen girmesiyle hotmail mail kullanımı artık vazgeçilmezlerimizden birisi. Biz de haberimizde hotmail giriş sign işlemlerini detaylarını haberimizde yer verdik.

Hotmail giriş sign yapmak ve bir Hotmail hesabı oluşturmak istiyorsanız, neler yapmanız gerektiğini burada bulabilirsiniz. hotmail oturum aç! Sign In! Outlook oturum aç! Giriş yap! Hotmail'e nasıl giriş yapıp oturum açabileceğinizin detayları ve ulaşım linki haberimizde yer alıyor...

Hotmail giriş sign için tıklayınız

Hotmail kayıt olmak için tıklayınız

Hotmail nedir?

Hotmail (eski adıyla Windows Live Hotmail), Microsoft'un vatandaşlara sunduğu bedava e-posta sağlayıcısıdır. Tüm İnternet tarayıcıları üzerinden kullanılabilmekte olan hotmail'in basit kullanışlı bir arayüzü sahiptir.

Hotmail ve Outlook.com ile birleştirilişi

Microsoft'un 2012 yılında Hotmail temeli üzerine kurduğu e-posta sağlayıcısı Outlook.com kurulmuştur. Bir süre sonra Hotmail'e kullanıcılar girince Outlook açılmaya başlanmıştır. 2013 Yılında tam olarak Outlook.com ile birleştirilmiştir.

Outlook Hizmetleri

Hotmail, şu anda 5 GB depolama alanı sunmaktadır. Kısa zaman önceye kadar oldukça sınırlı olan(10MB) bu alanın arttırlmasında GMail ve Yahoo Mail'in kapasitelerini arttırmalarının etkisi vardır. Hotmail, POP3 desteği barındırır, böylece Microsoft Outlook ve Mozilla Thunderbird gibi programlarla hotmail hesapları yönetilebilir. Hotmail, özellikle Microsoft'un diğer yazılımları ile tam uyumludur. MSN Hotmail, üç ayrı pakete sahiptir

•    MSN Hotmail ücretsiz sürüm. 5 GB depolama alanı.
•    MSN Hotmail Plus yılda 19.95 USD, 10GB depolama alanı
•    Microsoft Office Outlook Live yılda 49.95 USD. Microsoft Office ile beraber gelmektedir.

Hotmail nasıl kayıt olunur?

Outlook hesap oturum açma sayfası olan https://login.live.com/ gidin.

Önünüze çıkan sayfadaki * işaretli alanları doldurun.

Alacağınız Hotmail adresi örnek olarak [email protected] şeklinde olacaktır.

İkinci bölümde yer alan “hotmail.com" isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır.

Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. Seçim size kalmış.

ilindiği gibi Hotmail artık Outlook oldu ama değişen sadece tema oldu.
Belirlediğiniz hotmail ismi eğer sistemde varsa Hotmail sizi uyaracak ve hatta size alternatif isimler önerecektir.
Yukarıdaki bilgileri eksiksiz doldurarak hesabınızı açmış sayılırsızın.
Kırmızı bölgelere özellikle dikkat etmekte fayda var.Hesabınızı oluştur dedikten sonra e-postalarınızın olacağı sayfaya yönlendirileceksiniz.Böylelikle Hotmail, Outlook, MSN hesabını açılmış olacak.

Hotmail şifrenizi unuttuysanız bu adımları takip edin!

"Hotmail şifremi unuttum ne yapabilirim ?" diye soruyorsanız, aradığınız cevabı bu yazımızda bulabilirsiniz.

1. İlk olarak Hotmail’in Hesabınızı kurtarın sayfasını açıyoruz. Kurtarmak istediğiniz Hotmail hesabının e-mail adresini, Skype kullanıcı adını veya E-mail hesabınızda doğrulanmış bir telefon numarası varsa yazıyoruz.Sonrasında alt kısma formu onaylamak için, resim olarak gösterilen 6 karakterden oluşan metni giriyoruz ve İleri butonuna tıklıyoruz.

2. Kimliğinizi doğrulamamız gerekiyor adından bir form ile karşılaştık. Bu kısımda mail adresimize zorunlu olarak tanımladığımız kurtarma e-posta adresini tam olarak yazıyoruz. Kod gönder butonuna tıklıyoruz.
3. İkincil e-posta hesabımıza giriş yapıp, Microsoft destek tarafından gönderilen e-postayı açıp, gönderilen 7 haneli kurtarma kodunu kopyalıyoruz.

4. Kopyaladığımız kodu Kimliğinizi doğrulayın formunda yer alan ilgili alana yapıştırıp İleri butonuna tıklıyoruz.

5. Nihayet unutulan Hotmail şifresini yenileme işlemini gerçekleştirebileceğimiz alana ulaştık. Şimdi yapmamız gereken, En az 8 karakterden oluşması gereken yeni şifremizi belirlemek.

Bu kısımda size önerimiz, tahmin edilmesi çok zor uzun bir şifre belirlemeniz. Şifrenizin içerisinde rakam, büyük ve küçük harf ve mümkünse özel karakter olmasına özen gösterin. Eğer tahmin edilmesi imkansız özel bir şifre belirlemek isterseniz, sizlere önerimiz LastPass veya benzeri bir program kullanmanız.
Parolanızı sıfırlayın formunda belirlediğimiz  karakterlik şifreyi yazıyoruz. Doğrulamak için alt kısmı da şifremizi tekrar girip, İleri butonuna tıklıyoruz.

6. Sonunda Hotmail Şifresini Sıfırlama işlemini başarı ile gerçekleştirdik. Artık yeni şifremizi kullanarak hesabınıza kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT