1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Haramider TEM Bağlantı yolunda zincirleme trafik kazası!
Haramider TEM Bağlantı yolunda zincirleme trafik kazası!

Haramider TEM Bağlantı yolunda zincirleme trafik kazası!

İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan Haramidere TEM Bağlantı otoyolunda, lüks marka arabaların da içerisinde yer aldığı 8 arabalık zincirleme kaza gerçekleşti.

A+A-

 Zincirleme kazada lüks arabalarda çok yüksek miktarda maddi hasar gerçekleşirken aynı noktada ortaya çıkan yaralamalı kaza sebebi ile Bahçeşehir istikametinde trafik durdu.

Yaşanan bu zincirleme kaza, Esenyurt ilçesinin Haramidere TEM Bağlantı yolu Bahçeşehir yönünde ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bağlantı yolu köşesinde bir işyerine ait iş ekibinin arabası yer alıyordu. Bu esnada lüks markalı araba şoförü aracı göremeyerek çarptı.

Hemen arkasında bulunan 7 arabanın da birbirleri ile çarpışması ile ortalık resmen savaş alanına döndü. Lüks marka o arabaların da içinde yer aldığı kaza sonrası fazla miktarda maddi kayıp yaşandı. Zincirleme kazaya karışan şoförlerden bir tanesi yaşadıkları olayı bir bir anlattı. Bahçeşehir istikametine doğru trafik resmen durma noktasına geldi.

Bu zincirleme kaza bölgesine 300 metre geri tarafında yer alan yolda yine kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada 2 vatandaş hafif bir biçimde yara aldı.

Olay yerine iştirak eden polis memurları kaza ile alakalı tutanak tutmaya başladı.

HABERE YORUM KAT