1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Görenler gözlerine inanamıyor! 14 yaşında, 4 kilo 65 cm boyunda!
Görenler gözlerine inanamıyor! 14 yaşında, 4 kilo 65 cm boyunda!

Görenler gözlerine inanamıyor! 14 yaşında, 4 kilo 65 cm boyunda!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Adnan ve Elif Bayrak çiftinin 2005 de dünyaya gelen oğlu İlker Bayrak, görüntüsü ile dikkat çekiyor.

A+A-

Doğduğundan beri İlker Bayrak’ın gelişmediğini fark eden anne ve baba hemen Bursa’daki hastanelere götürdü. Bir çare bulamayınca Ankara Hacettepe Üniversitesi’ne götürerek orada kendilerine çare bulmayı umut ettiler.

İlker Bayrak, üzerinde yapılan testlerden sonra milyonda bir görülen “Silver – Russell” (büyüme ve gelişme geriliği)  adı verilen hastalığı olduğu ortaya çıktı. 14 yaşında olduğu halde 3 yaşındaki bir çocuğun kilosunda ve 65 cm boyu olan İlker Bayrak gittiği her yerde dikkatleri üzerine çekiyor.

Baba Adnan Bayrak, “Doğduğunda 100 gün kadar bir süre küvezde yattı. Gelişmediğini fark ettiğimiz anda Ankara’daki hastaneye götürdük burada Silver-Russell teşhisi kondu. Türkiye’de sadece 3 kişide var biri hayatını kaybetti. Onlar farklı ve özel çocuklar.” dedi.

EN BÜYÜK HAYALİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE FUTBOLCU VOLKAN DEMİREL'E TANIŞMAK

Eğitimini evden sürdüren İlker Bayrak’ın en büyük hayalleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel ile tanışmak.

HABERE YORUM KAT