1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Geçinemiyorum" diyerek eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın ilk kez konuştu
"Geçinemiyorum" diyerek eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın ilk kez konuştu

"Geçinemiyorum" diyerek eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın ilk kez konuştu

Covid-19’un herkesin hayatını etkilediği bugünlerde Demet Akalın, geçinemiyorum sözleriyle çok eleştiri almıştı. Akalın, konu ile ilk defa açıklama yaptı.

A+A-

Ünlü pop müziği sanatçısı Demet Akalın, Covid-19 süreci boyunca parasal sıkıntı yaşadığını ifade ederek geçinemediğini belirtmişti. Bu ifadesiyle herkesin dikkatini çekerek eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Bunun üzerine Demet Akalın, açıklama yapma gereği duyarak birçok aileye yardım ettiğini anlattı. İnsanların çok paralar kazanıyor nasıl geçinemez diye düşündüğünü ama olayın aslının o şekilde olmadığını dile getirdi. Birçok aileye parasal yardımda bulunduğunu, kredi ödediğini bildirdi. Ev kredisi olmasa her şeyin sıkıntısız olacağını da belirtti.

Geçen ayda kredi kartının bin beş yüz lira geldiğini gayet de idare edebildiğini ifade etti. Kendisinin de küçük bir yerden geldiğini ve baba parasıyla büyümediğini vurguladı.

Akalın sanatçıların güzel paralar kazandığını ama birçoğunun çeşitli yerlere yardımlarda bulunduğunu, bağışlar yaptığının altını da çizdi. Linç etmeden önce bu tarz şeylere de bakılması gerektiğini insanların algılamak istediği gibi olayları değerlendirdiğini de ekledi. Ayrıca kimsenin salgın gibi bir şey beklemediği için hazırlıksız yakalandığını açıkladı.

Yakın zamanda Bodrum’da sahne alan Akalın, karantina zamanlarında evde çok sıkıldığını da paylaştı. Gerçekten kötü bir ruh haline büründüğünü kızı Hira için bazı şeylere dayanma gücü bulduğunu da dile getirdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT