1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik atıldı!
Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik atıldı!

Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik atıldı!

Ünlü oyuncu Gamze Topuz’un evinin bahçesine köpeklerinin ölmesi için çivili kemik parçası atıldı. Durumu fark eden Topuz, emniyet güçlerine başvurarak bu durumu gerçekleştiren kişilerden şikayetçi oldu.

A+A-

Ünlü güzel oyuncu Gamze Topuz, köpekleri için atılmış olan çivili kemik parçası ile adeta şaşkınlığa uğradı. Bahçede gördüğü çivili kemik parçasını fark etmesi ile şok oldu.

İstanbul’un Çengelköy semtinde yaşayan oyuncu Gamze Topuz geçen cuma günü olayı fark etti. Evine dönen Topuz’un bahçede dolaşırken ayağına bir şeyin takıldığını gördü. İyice incelediği zaman ise çivilerden oluşan kemik parçalı et olduğunu anladı. Şaşkınlıktan dona kalan Topuz, köpekleri için atıldığını anlayıp hemen şikayetçi oldu.

Cuma günü yaşanılan olayı anlatan oyuncu Gamze Topuz, sabah evinden çıkıp işe gittiğini anlattı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadığını bahçesini her gün temizlediğini belirtti. Akşam eve döndüğünde kapısının girişinde ayağına bir şeyin takıldığını ve eline alıp incelediğini ifade etti.

Baktığında da çivilenmiş bir kemik parçası olduğunu fark ettiğini açıkladı. Köpeklerinin büyük bir ihtimalle bununla oynadığını ve boğazlarına kaçması gibi kötü bir olayı kıl payı atlattıklarını dile getirdi. Oyuncu Topaz, çivilerin özel olarak yapıldığını hala da buna inanamadığını paylaştı. Yaklaşık olarak beş dakika boyunca dona kaldığını ve sonrasında çığlık attığını da ekledi.

HABERE YORUM KAT