1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Fenomen Duygu Özaslan, Kilolu Fotoğrafları İçin Açıklama Yaptı
Fenomen Duygu Özaslan, Kilolu Fotoğrafları İçin Açıklama Yaptı

Fenomen Duygu Özaslan, Kilolu Fotoğrafları İçin Açıklama Yaptı

Fenomen Duygu Özaslan, selülitli haliyle çok konuşulmuştu. Özaslan, hastalığı nedeniyle çok kilo aldığını itiraf etti.

A+A-

Denomen Duygu Özaslan çektiği makyaj videolarıyla tanındı. Geçilen günlerde ise Özaslan’ın havuz kenarındaki fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Çok kilo aldığı görülen güzel fenomenin selülitli hali görenleri şaşkınlığa uğrattı. Konunun herkes tarafından eleştirilmesine sıkılan Özaslan video çekerek aldığı kilolarla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarında çok fazla düzeltme yaptığı için eleştirilere maruz kalan Özaslan, bir video çekerek açıklama gereği duydu. Çektiği videosunda, magazin muhabiri arkadaşa o kadar özel bir yerde kendini çektiği için teşekkür ettiğini belirtti.

Kendisini mümkün olduğunca çirkin çıkardığı için ayrıca teşekkür ettiğini de dile getirdi. Kilo aldığını kabul ederek bulimia nevroza hastalığı olduğunu ifade etti. Şu anda hastalıkla uğraştığını ve iyileşme aşamasında olduğunu da ekledi. İyileşmenin bir parçası olarak da çok fazla kilo aldığını ama mental olarak iyi olduğunu duyurdu. İyi olduğu sürece fiziksel olarak iyi olmasa da umurunda olmadığını ve herhangi bir sorun bulunmadığını da ekledi. İstendiği kadar da çekilebileceğini vurguladı.

Bulimia nevroza, kısa bir zamanda kişinin yiyebileceğinden fazla yemesi ve atak zamanında yeme kontrolün kaybedildiği bir hastalıktır.

HABERE YORUM KAT