1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Fatih Bulut’un bu kez menajerlik şirketi ile başı dertte!
Fatih Bulut’un bu kez menajerlik şirketi ile başı dertte!

Fatih Bulut’un bu kez menajerlik şirketi ile başı dertte!

"Çok Sevdim Yalan Oldu" isimli şarkı ile son günlerde gündemden düşmeyen Fatih Bulut, hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Sosyal Medya platformlarında sıklıkla duyduğumuz şarkı çok sevdim yalan oldu ile ünlenen Fatih Bulut’un başı bu seferde menajerlik şirketi ile dertte.

A+A-

2008 yılında menajerlik şirketi ile anlaşma yaptığını öne süren Mehmet Adıgüzel, Fatih Bulut’un sözleşmeye aykırı olarak hareket ettiğini belirterek son günlerin popüler şarkıcısı Fatih Bulut’a karşı suç duyurusunda bulundu.

Menajerlik şirketi olduğunu beyan eden Mehmet Adıgüzel aynı zamanda söz yazarı olduğunu da belirtti.

Sözlerini kendisinin yazdığını söylediği eserlerin izinsiz bir şekilde kullanıldığını belirtip 1 milyon TL değerinde tazminat davası açtı. Savcılık tarafından ihtarnamenin Fatih Bulut’a ulaştığını belirten Mehmet Adıgüzel, herhangi bir uzlaşma durumunun ortaya çıkmadığını sözlerine ekledi.

Olumlu Bir Durum Ortaya Çıkmadı

Son günlerin popüler şarkıcısı Fatih Bulut’a ulaşamadıkları belirten Mehmet Adıgüzel “Fatih Bulut ile bir görüşme teklif ettik. Ancak olumlu bir dönüş olmadı. Savcılığa suç duyurusunda bulunarak ihtar ettirdik, ancak çalışmalara devam ettiler“ diye belirtti. Ayrıca sözlerine “Tazminat davasından herhangi bir sonuç alamazsak eserlerime tedbir kararı koyduracağız “ diye ekledi.

HABERE YORUM KAT