1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Facebook’ta tanıştığı kız arkadaşıyla evlenmek için evden ayrılan genç ölü bulundu
Facebook’ta tanıştığı kız arkadaşıyla evlenmek için evden ayrılan genç ölü bulundu

Facebook’ta tanıştığı kız arkadaşıyla evlenmek için evden ayrılan genç ölü bulundu

Facebook’ta tanıştığı kızla evlenmek için Zonguldak'tan İzmir'e gelen Mutlu K. ‘den ailesi bir süredir haber alamıyordu. Mutlu K. İzmir’in Çeşme ilçesinde bir ağaca asılı halde ölü olarak bulundu.

A+A-

Zonguldak’ta yaşayan Mutlu K., sosyal medyadan tanıştığı İzmir’de yaşayan genç bir kız ile tanıştı. Mutlu K. 11 Ağustos günü babasına bir kızla tanıştığını, onunla evlenmek istediğini ve görüşmek için İzmir’e gitmesi gerektiğini söyledi. Her şey böyle başladı.

Otobüse binerek İzmir’ e giden Mutlu K. Babasını arayarak, “ben İzmir’ deyim beni merak etmenize gerek yok.” diyerek ailesine bilgi verdi.

İzmir’ e gittiği günden itibaren bir daha haber alınamayan Mutlu K.’ nın babası polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Aradan geçen zamanda izine bir türlü rastlanamayan Mutlu K. ‘dan üzücü haber geldi. Gece 23.30 saatlerinde jandarma ekiplerine Çeşme İlçesi Altınkum Pırlanta yol ayrımında bir kişi tarafından ağaçta asılı olan bir ceset ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri ölen kişinin Mutlu K. olduğunu bildirdi.

Mutlu K.’nın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma hala devam etmekte.

HABERE YORUM KAT