1. HABERLER

  2. YEREL

  3. E-5’te araç sürücülerine fuhuşa davet! Araç sürücüleri şikayetçi
E-5’te araç sürücülerine fuhuşa davet! Araç sürücüleri şikayetçi

E-5’te araç sürücülerine fuhuşa davet! Araç sürücüleri şikayetçi

E-5 karayolu Avcılar-Küçükçekmece istikametinde oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle kendine mesken tutan bazı şahıslar araç sürücülerine sözde masaj salonu kartvizitleri dağıtarak, araç sürücülerini fuhuşa davet ediyor. Sürücüler ise bu durumdan hem şikayetçi hem de tedirgin.

A+A-

E-5 Avcılar-Küçükçekmece istikametindeki trafiği yoğunluğunu fırsat bilen bazı kişiler, sözde masaj salonu kartviziti dağıtarak güpe gündüz araç sürücülerini fuhuşa davet ediyor. Vatandaşlar, kartvizitlerin 'fuhuş' amaçlı olduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulunuyor.

Kartvizitleri fuhuş için paravan kullanan şüpheliler, masaj salonu adı altında dağıtılan kartiviztlerin üzerinde müstehcen fotoğrafların yer aldığı görülüyor. Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar ile Kartvizitleri dağıtan dağıtıcılar arasında zaman zaman tartışma yaşandığı belirtiliyor.

“RAHATSIZ OLUYORUZ”

Vatandaşlar kartvizit dağıtılmasını tasvip etmediklerini belirterek, "Bu durumda rahatsız oluyoruz. İyi bir şey olarak görmüyoruz. Aracımızda ailelerimiz çocuklarımızda oluyor. Bundan dolayı da rahatsızlık yaşıyoruz. Konudan çok şikayetçiyiz. Almadığımız zaman da araçların içerisine atıyorlar. Üzerinde uygunsuz fotoğraflar var. Hiç hoş bulmuyoruz. Özellikle bu bölgede çok yapıyorlar. "  dedi.

 

HABERE YORUM KAT