1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Denizli’de yılbaşı partisinde alkol komasına giren doktor hayatını kaybetti
Denizli’de yılbaşı partisinde alkol komasına giren doktor hayatını kaybetti

Denizli’de yılbaşı partisinde alkol komasına giren doktor hayatını kaybetti

Yılbaşı partisinde aşırı alkol tüketen diş hekimi Betül K. hayatını kaybetti. Betül K. ile birlikte alkol alan 2 kişinin ise durumu ağır.

A+A-

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Güzelköy Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi'nde 2katlı bir binada meydana geldi.

Harita mühendisi Berkay T. yeni yıl kutlaması için arkadaşlarını evine davet etti. Grup, gece boyunca alkol  tüketti. Daha sonra sabah saatlerinde Berkay T’den cevap alamayan arkadaşları, Berkay’ın evine geldi.  Eve giren gençler, Betül K., Süleyman Ali Y. ve Kaan Y.'nin hareketsiz yattığını görerek durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

BETÜL K. HAYATINI KAYBETTİ

Kısa bir süre sonra, eve gelen acil sağlık ekipleri, Betül K'nın nabzının atmadığını ve ex olduğunu belirledi. Bilinçleri kapalı olan Süleyman Ali Y. ve Kaan Y. ise ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

DURUMLARI AĞIR

Alkol komasına girdikleri belirlenen, Süleyman Ali Y. ve Kaan Y.'nin sağlık durumlarının ağır olduğu bilgisine ulaşıldı.

İÇKİLER SAHTE DEĞİL

Olay, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerini de harekete geçirdi. Ekipler evde tüketilen tüm gıda ve içeceklerden numune aldı. Yapılan kontrollerde tüketilen alkollü ürünlerin kaçak veya sahte olmadığı belirlenirken, içkilerin kurumsal marketlerden alındıkları belirlendi.

HABERE YORUM KAT