1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet Akalın, Polisleri Görünce Maskesine Sarıldı
Demet Akalın, Polisleri Görünce Maskesine Sarıldı

Demet Akalın, Polisleri Görünce Maskesine Sarıldı

Demet Akalın Çeşme’de arkadaşları ve ailesiyle tatil yaparken görüntülendi. Maskesiz haliyle herkesi şaşırtan Akalın polisleri görünce şok oldu.

A+A-

Manisa’da kaza geçiren Alişan’a geçmiş olsun dileklerini iletirken Alişan’ın ilk olarak kendisini aradığını da anlattı.

POLİSLERİ GÖRÜNCE ELİ AYAĞI BİRBİRİNE KARIŞTI

Eski manken ve Türk Pop müziğinin de sevilen isimlerinden olan Demet Akalın, kızı ve yakın arkadaşlarıyla Çeşme’de tatil yapıyordu. Alaçatı’daki bir restorandan çıkarken görüntülenen Akalın’ın maskesiz olması gözlerden kaçmadı. Arkadaşlarıyla aynı yerde kaldığı için maskeye ihtiyaç duymadığını belirten Akalın karşı taraftan gelen polisleri gördü. Gelen polisleri görmesiyle kısa süreli bir panik yaşasa da hemen elindeki poşetten maske çıkararak hem kendisine taktı hem de arkadaşlarına verdi.

Demet Akalın röportajın devamında, geçtiğimiz günlerde arabasıyla takla atan ve yakın dostum dediği Alişan’a, iyi dileklerini iletti. Ünlü türkücü Alişan’ın kaza sonrasında ilk kendisini aradığını da söylemeyi ihmal etmedi. Akalın, kızı Hira’nın kameralardan hoşlanmadığını bu yüzden çok fazla konuşamayacağını ifade ederken tatilinin iyi geçtiğini ve güzel moral depoladığını da sözlerine eklemeyi unutmadı.

HABERE YORUM KAT