1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Coşkun Sabah, İspat Edene 1 Milyon TL Verecek
Coşkun Sabah, İspat Edene 1 Milyon TL Verecek

Coşkun Sabah, İspat Edene 1 Milyon TL Verecek

Coşkun Sabah “Yalan Yıllar” adlı yeni eserini basın lansmanını gerçekleştirdi. Lansman toplantısında, "geçinemiyorum" açıklamasıyla ilgili, "ben böyle bir şey söylemedim. Bunu söylediğimi ispat edene 1 milyon dolar vereceğim" dedi.

A+A-

Birçok sanatçı arkadaşını da lansmana davet ettiğini ancak Corona nedeniyle veya il dışında olduğu için gelemediğini paylaştı. Son zamanlarda geçinemediğini belirten açıklamasının çok eleştiri aldığını ve böyle bir şey söylemediğini belirtti. Hala iddia eden varsa da ispatlaması durumunda 1 milyon dolar vereceğini de ekledi.

Şarkıcı ve udi Coşkun Sabah geçen gün yeni single’nın tanıtımını yaptı. Yeni şarkısı Yalan Yıllar’ı sevenleriyle paylaşırken uzun aranın ardından tekrar albüm çıkarmanın da mutluluğuyla dolu olduğunu ifade etti. Bu zamana kadar dillere dolanmış birçok şarkı yaptığını dile getiren Sabah, şarkılarının onun için adeta çocuklarıymış gibi olduğunu haliyle de 95 çocuklu bir baba olduğunu dile getirdi.

Birçok farklı sanatçıyla başarılı çalışmalara imza attığını anlatan Sabah, sanatçı arkadaşlarının il dışında olduğunu veya Corona’dan dolayı dışarı çıkmadığını bu yüzden gelemediklerini anlattı. Buna rağmen yine birlikte olmak istediği sanatçı arkadaşlarının fotoğraflarını basın odasına getirerek yalnızlığını bir nebze azalttığını sözlerine ekledi.Ayrıca Sabah, parası olmayanın kendisini anlayamayacağını söylediği sözlerinin saptırıldığını ve geçinemediğini belirten bir şey söylemediğinin de altını çizdi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT