1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Ceren Özdemir'i vahşice katleden Özgür Arduç'un akli dengesi yerinde çıktı
Ceren Özdemir'i vahşice katleden Özgür Arduç'un akli dengesi yerinde çıktı

Ceren Özdemir'i vahşice katleden Özgür Arduç'un akli dengesi yerinde çıktı

Ceren Özdemir’i ortada hiçbir sebep yokken takip ettikten sonra oturduğu evin binasında katleden Özgür Arduç, isimli zanlının adli tıptaki raporları bugün açıklandı. Çıkan sonuca göre Özgür Arduç’un akli dengesinin yerinde olduğu tespit edildi.

A+A-

Ordu'nun, Altunordu ilçesinde gerçekleşen cinayette cezaevi firarisi Özgür Arduç, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i evinin bulunduğu binanın girişinde defalarca bıçaklayarak öldürmüştü.

Van'da tutuklu bulunan Özgür Arduç'un yargılanmasına başlandı.

Ceren Özdemir'i canice öldüren Özgür Arduç, hakim karşısında  akıl sağlığının yerinde olmadığını, tecavüze uğradığını bu sebeple cinayet işlediğini söyleyerek mahkemede savunma yapmıştı.

Bunun üzerine mahkeme hapishanede tutuklu bulunan Özgür Arduç’u akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti.

"ÖZGÜR ARDUÇ’UN AKLİ DENGESİ YERİNDE OLDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bir takım testlere tabi tutulan Özgür Arduç, gelen sonuçlara  akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir  (20), Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evinin bulunduğu binaya girerken Özgür Arduç isimli firari zanlının ortada hiçbir sebep yokken bıçaklı saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti.

2 Polisi yaraladı

Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç, yakalandığı anda da 2 polis memurunu bıçaklayarak zarar vermişti.

Ceren Özdemir'in davası sürüyor.

HABERE YORUM KAT