1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz evliliğini instagram mı bitirdi!
Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz evliliğini instagram mı bitirdi!

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz evliliğini instagram mı bitirdi!

14 Mayıs 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu’nda dünyaevine giren Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz evliliği 2019 eylül ayında son bulmuştu. İklinin boşanmanın nedeni ortaya atılan bir iddia ile gündeme geldi.

A+A-

Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy’un evliliğini ihanet bitirdi iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ortaya atılan iddiada oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy, yabancı bir güzelin fotoğraflarıyla instagram’da sahte hesap açarak, Berk Suyabatmaz’la DM’den iletişime geçti. Samimi konuşmaların ardıdan iddiaya göre Esmersoy, sen beni aldatacaktın diyerek Berk Suyabatmaz’dan boşandı.

Kanald ekranlarında '2. Sayfa' programında Burcu Esmersoy’un boşanmasını isim vermeden ele aldı. Programın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın isim vermeden şu sözleri sarf etti:

"Çok ünlü ve güzel bir sunucu, sosyal medyada yabancı bir güzelin fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtı. Ünlü sunucu, o zamanki eşine sahte hesaptan yazmaya başladı. Eşi oltaya düştü ve yabancı güzelin fotoğraflarına aldanarak nikahlı eşini başka biri sanarak günler boyu sohbet etti.

'Sen beni aldatacaktın'

İş buluşma noktasına gelince; güzel sunucu, 'Sen beni aldatacaktın' diyerek evliliği bitirdi. Eşiyle dostça boşanmış izlenimi veren bu sunucu, boşandığı eşinin başka bir güzelle ilişkisi ortaya çıkınca da "Artık herkes özgür" yorumu yaptı." dedi.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; tüm bu detaylar akıllara; Berk Suyabatmaz'la 15 aylık evliliğini Eylül'de bitiren Burcu Esmersoy'u getirdi.

Şimdi gözler Esmersoy ve Berk Suyabatmaz’dan gelecek açıklamalara çevrildi.

Berk Suyabatmaz, Tüzünataçla aşk yaşıyor!

Berk Suyabatmaz yakalaşık 2 aydır Berrak Tüzünataç ile birlikte aşk yaşıyor. İkli Çift daha önce 2013 yılında aşk yaşayıp kısa bir zamanda ayrılmıştı. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz, Miami'de tatil yapıyor. Çiçeği burnunda sevgililer, şehrin turistlik yerlerini geziyor.

HABERE YORUM KAT