1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Beyoğlu’nda down sendromlu genç 4. kattan aşağı düştü
Beyoğlu’nda down sendromlu genç 4. kattan aşağı düştü

Beyoğlu’nda down sendromlu genç 4. kattan aşağı düştü

Beyoğlu’nda yaşayan Samet Ç. İsimli down sendromlu 20 yaşındaki genç, dengesini kaybederek, 4 kattan aşağı düştü. Oğullarının ölüm haberini alan acılı anne ve baba olay yerinde sinir krizi geçirdi.

A+A-

Olay Beyoğlu'na bağlı Sütlüce Mahallesi Kelkit sokaktaki 4 katlı binada, saat 08:00 civarında meydana geldi. İddiaya göre 20 yaşındaki down sendromlu Samet Ç., ailesi ile beraber kahvaltı yaptıktan sonra balkona çıktı. Bir süre sonra down sendromlu Samet Ç. 4. kattan nedeni henüz bilinmeyen bir sebepden dolayı aşağıya düştü.. Betona çakılan Samet ağır yaralandı.

Sesi duyan anne ve baba aşağıya baktıklarında kendi oğullarını beton zeminde görünce şoka girdi. Hemen 112’ yi arayarak Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kanlar içinde yerde yatan gencin hayatını kaybettiğini belirtti. Oğullarının ölüm haberini alan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Ayakta durmakta zorluk yaşayan acılı baba Muammer Ç., bir müddet kaldırıma oturup yerde yatan oğlunun cansız bedenine bakarak gözyaşı döktü.

Kardeşinin ölüm haberini alan ağabeyi Murat Ç., olay yerine gelip kardeşinin cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Samet Ç.’nin cansız bedenini cenaze aracına bindirip Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Güncelleme: 7 Ekim 2019

HABERE YORUM KAT