1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Berk Oktay ve eşi Merve Oktay’ın ilk duruşması görüldü: Bu olay benim namus davam
Berk Oktay ve eşi Merve Oktay’ın ilk duruşması görüldü: Bu olay benim namus davam

Berk Oktay ve eşi Merve Oktay’ın ilk duruşması görüldü: Bu olay benim namus davam

Sosyal medyada uygunsuz içerikleri yayınlanan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, görüntüleri yayınladığı iddia ettiği boşanma aşamasındaki eşi Merve Oktay ilk duruşmasını gerçekleştirdi. Duruşma farklı bir güne ertelendi.

A+A-

Oktay mahkemen sonra yaptığı açıklamada “Benim bu davadan hiçbir şekilde geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bu olay benim namus davamdır.” dedi.

Ünlü Oyuncu Berk Oktay sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla boşanma aşamasındaki eşi Merve Oktay hakkında "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan dava açmıştı.  Dava aşamasında olan ikili geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı.

Merve Oktay, "Hiçbir zaman şöhret peşinde koşmadım. Magazinden uzak durmuş biri olarak kendimi ve ailemi küçük düşürmem söz konusu olamaz" diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Berk Oktay ise "Kesinlikle suçu Merve hanımın işlediğine eminim. Boşanmak isteyince kariyerim bitirilmek istendi. Şikayetiçiyim" dedi.  

“Bu davada mağdur sıfatıyla yer almam gerekiyordu”

Tutuksuz sanık Merve Oktay savunmasında, suçlamaları reddederek "Söz konusu fotoğrafların paylaşıldığı hesaplarda benim de mahrem fotoğraflarım paylaşılmıştır. Bu davada mağdur sıfatıyla yer almam gerekirken sanık sıfatıyla yer almam aklıma, vicdanıma sığmamaktadır. Türk yargısı nezdinde de kamuoyu nezdinde de yargılanmaktayım. " dedi.

Merve Oktay: Hesaplarım hack'lendi

Siber suç çetelerinin ünlülere ait sosyal medya hesaplarını ele geçirerek ünlülerden para istediğini söyleyen sanık Merve Oktay, "Bu kapsamda birçok insan mağdur edildi. Bunlardan biri de Berk Oktay'dır. Bu olayların yaşandığı tarihte evliliğimizin devam etme çabasında olduğumdan eşime yönelik olayın faillerinin yakalanmasını istiyordum. Emniyet görevlilerine yardımcı oldum. Bu elemanlar hakkında 46. asliyede dava açıldı. 21 Mart 2018'de şahsıma ait gmail hesabım ve bu hesaba kayıtlı icloud ve instagram hesaplarım hacklendi. “ dedi

Duruşma ertelendi

Mahkeme, Berk Oktay'ın duruşmalara katılan sıfatıyla kabulüne karar verdi. Tanıkların dinlenmesine karar verilen duruşma ertelendi.

'Bu olay benim namus davamdır'

Berk Oktay, duruşma çıkışı avukatlarıyla beraber basın açıklaması yaptı. Berk Oktay,"İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çok yoğun bir çalışmayla IP adreslerine ulaştılar. Telekomünikasyon şirketlerinden adresler alındı. Şüpheli şahıs şu an sanık olarak yargılanıyor. İnsan eski eşi hakkında şüpheli şahıs diye konuşmak ister mi? Kendisi bugün geldi duruşmaya. Benim bu davadan hiçbir şekilde geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bu olay benim namus davamdır. Bu olay benim soyadımın ve ailemin şeref ve namus meselesidir. Emsal bir davadır. Herkese örnek olmasını isterim.  Adalete sonuna kadar güveniyorum. Sonuna kadar gideceğim. Ben bu davanın peşini bırakmayacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT