1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Başına Aldığı Darbe Ölümüne Sebep Oldu
Başına Aldığı Darbe Ölümüne Sebep Oldu

Başına Aldığı Darbe Ölümüne Sebep Oldu

Aksaray ilinin Ortaköy ilçesi içinde tartışma yaşadığı arkadaşı olan E.M.Ö.'nün (16) kafasına demir sopa ile vurmuş olduğu Ramazan Demirer (16) öldü.

A+A-

Olayın meydana geldiği zaman dün saat 21.30 sularında Fatih Mahallesi Büklüm Sokak çevresinde yaşandı. Ramazan Demirer, arkadaşı olan E.M.Ö. ile sokak ortasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süre içerisine kavgaya dönüştüğü belirlendi. 

Kavga esnasında E.M.Ö., Demirer'in kafasına demir sopa ile vurduğu iddia ediliyor. Başına almış olduğu darbe ile yaralanan Demirer, bulunduğu yerden uzaklaşmayı denedi. Demirer, yaklaşık 50 metre gittikten sonra yere düştü. Çevrede bulunan kişilerin ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi burada yaptığı kontrol sonrasında Demirer'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Demirer'in cansız bedeni inceleme sonrasında otopsi yapılması için Ortaköy Devlet Hastanesi'nin morguna getirildi. Olaydan hemen sonra ise kaçan E.M.Ö. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT