1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bakan Pakdemirli açıkladı: Çiftçilere Destek Ödemeleri Bugün Başladı!
Bakan Pakdemirli açıkladı: Çiftçilere Destek Ödemeleri Bugün Başladı!

Bakan Pakdemirli açıkladı: Çiftçilere Destek Ödemeleri Bugün Başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, çiftçileri sevindirecek bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada yedi farklı alanda destek ödemesi yapılacağı belirten Pakdemirli, yaklaşık 300 milyon Türk Lirası’nın 25 Haziran saat 18.00’dan itibaren çiftçilerin banka hesaplarına geçmeye başlayacağını dile getirdi.

A+A-

 Çay Budama Tazminatı başta olmak üzere yedi farklı alanda çiftçi ve üreticilerin yüzü gülecek. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün yaptığı açıklamalarda müjdeyi verdi. Kırsal Kalkınma Desteği’nden Uzman Eller Projesi’ne, Hayvan Hastalıkları Tazminatı’ndan organik arıcılığa yedi alan için toplam 300 Milyon Türk Lirası’na yakın bir bütçe ayrılmıştı.

Bu destek bütçesinin tamamı bugün saat 18.00’ı takiben başvuranların hesaplarına aktarılmaya başlayacak. Elde edilen verilere göre 10 binin üzerindeki çiftçi ve üretici bu desteklerden yararlanma fırsatı bulacak.

 Bakan Pakdemirli verdiği müjdenin ardından destek ödemelerinin geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Üretici ve çiftçilerin Türkiye’nin kalkınması için çalışmaya devam etmesini uman Pakdemirli, her zaman destek için hazır bulunacaklarını dile getirdi. Bakan Pakdemirli yapılan desteğin bereketli ve hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT