1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Aydınlatma direğinde intihar girişimi!
Aydınlatma direğinde intihar girişimi!

Aydınlatma direğinde intihar girişimi!

Fatih'in, Fevzipaşa Caddesi civarlarında bulunan Karagümrük Stadı'nda, akli olarak sağlık sorunları olduğu iddia edilen Faik isimli şahıs, çevredeki aydınlatma direğine tırmanarak, intihar etmeye kalkıştı.

A+A-

Aydınlatma direğinin tepesine çıkmış ve öylece duran yarı çıplak adamın farkına varan çevredeki sakinlerin şikayetleri üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri el attı.

Polis ekipleri, olay yerinde ve yakınlarında güvenliği sağlamak adına önlemler alırken, itfaiye ekipleri de yerden oldukça yüksekte ölümünün planını yapan adama merdiven kullanarak yetişmek için çabaladı.

Ekiplerin, yaklaşık olarak iki saati aşan sürede gösterdikleri uğraşın sonrasında binbir zorlukla ikna edilen Faik isimli şahıs, itfaiye ekibinin onu kurtamak için kullandığı merdivenle, çıktığı aydınlatma direğinin tepesinden yere indirildi ve polis ekiplerine bırakıldı.

Hayatına son vermek adına kafasında böyle bir plan kuran kişinin akli sorunları olduğu iddia edilirken, yakın bir grup vatandaş, yine her olayda olduğu gibi iki saatten uzun süren intihar girişimini dizi izlermişçesine izledi. Polis ekiplerinin güvenlik amacıyla korumakta oldukça fazla zorlandığı kalabalık, olayı kamera kayıtlarına alabilmek adına neredeyse birbiriyle yarıştı. Bazı kişiler güvenlik şeridini hiçe sayarak, cep telefonlarıyla intihar girişimini görüntülemek istedi.

HABERE YORUM KAT