1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Ataşehir’de Alkolllü Sürücü Korku Dolu Dakikalar Yaşattı
Ataşehir’de Alkolllü Sürücü Korku Dolu Dakikalar Yaşattı

Ataşehir’de Alkolllü Sürücü Korku Dolu Dakikalar Yaşattı

Ataşehir’de alkollü ve ehliyeti bulunmayan sürücü bir binanın giriş katına daldı.

A+A-

İnanılmaz olay, dün gece yarısı İstanbul’un Ataşehir ilçesinde gerçekleşti. Ehliyeti olmayan ve alkollü sürücü Y.Ö., dört katlı bir binanın giriş katına kamyonetle girdi.

Giriş katta oturan bir ailenin yatak odasına dalan sürücü uyku halindeki aileye büyük korku yaşattı. Yaşanan kazadan sonra çevredekiler polisi çağırdı. Polisin incelemesi ile kamyonet sürücüsünün alkollü ve ehliyetinin bulunmadığı ortaya çıktı.

Alkollü şoförün olayı kendi içimizde halledelim demesi şaşkınlığa uğratırken polisler de sürücüye alkol kontrolü yapmak istedi. Sarhoş sürücüye alkol testi uzun uğraşlar sonucu yapılabildi. Sürücünün yürümekte dahi zorlandığı dikkat çekerken alkol kontrolünde sıkıntı çıkardı. En sonunda alkollü olduğunu itiraf eden sürücü pes ederek alkol metreyi üfledi. Sürücünün alkol oranı 1.69 promil olduğu öğrenildi.

Korkutucu kazanın sonucunda ehliyetsiz sürücüye altı bin dört yüz TL para cezası kesildi. Ev sahibi ise uğradığı hasarın karşılanması için şikayette bulundu.

Kazanın olduğu odada bulunan Naciye Dikmen, olay sırasında uyuduğunu aniden gürültü olduğunu anlattı. İlk başta deprem olduğunu zannettiğini çocuğunun odaya girdiğini belirtti. Çocuğunun anne gelin diyerek kolundan tuttuğunu ve eşinin de aniden fırladığını açıkladı. Dikmen, daha sonra dışarıda kamyoneti görünce olayı anladığını da ekledi.

 

HABERE YORUM KAT