1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Antalya'da İddaa uğruna kayalıktan denize atlayan genç hayatını kaybetti
Antalya'da İddaa uğruna kayalıktan denize atlayan genç hayatını kaybetti

Antalya'da İddaa uğruna kayalıktan denize atlayan genç hayatını kaybetti

Antalya’da falezlerden denize atlayan ve hayatını kaybeden gencin kimliği belirlendi.

A+A-

Olay, saat 16.30 gibi Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde oldu.

15 yaşındaki Deniz Şahin, arkadaşlarıyla iddiaya girerek sahildeki falezlerden denize atladı. Bu sırada da arkadaşlarının kendisini videoya kaydetmesini istedi. Kayıt edilirken yaklaşık kırk metre yükseklikteki falezlerden atlayan Şahin, hızlı bir şekilde denize çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Şahin’in hareket etmediğini gören yakınları büyük bir endişeyle sağlık ekiplerine haber verdi. Uzun bir süre denizde hareketsiz yatan Şahin’e yardım için Erhan Uludağ denize girip, kıyıya çıkardı. Ardından da kalp masajı yaptı. Deniz polisi hemen gelerek Şahin’i limana getirdi. Yolda da kalp masajına devam edilirken sağlık görevlileri 15 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Deniz Şahin’in, yanındakilere telefonunu verip daha önce doksan metre yükseklikten atladığını ve şimdi de denize atlayacağını söylediği öğrenildi. Şov yapacağını ve herkesin kendisinden bahsedeceğini ifade edip kırk metrelik falezlerden atladığı bildirildi. Yüz üstü bir şekilde denize atlayan Şahin’in o anları ve denizden çıkarılması kamerayla kaydedildi.

Şahin’in cenazesini almak için Rus asıllı annesi ve iki kardeşi göz yaşları içinde geldi. Babanın yurt dışında olduğu ve gelmesinin beklendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT