1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Antalya Emniyetinden şüpheli eve operasyon! 8 kilo uyuşturucu yakalandı!
Antalya Emniyetinden şüpheli eve operasyon! 8 kilo uyuşturucu yakalandı!

Antalya Emniyetinden şüpheli eve operasyon! 8 kilo uyuşturucu yakalandı!

Türkiye genelinde narkotik suçlarla mücadele devam ederken Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şüpheli bir eve düzenlenen operasyon sonucunda 4 kişi önce gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

A+A-

Antalya, Kepez ilçesinin Kültür Mahallesi'nde düzenlenen bu operasyonda, sekiz kilo üç yüz otuz yedi gram sentetik kannabinoid, dokuz kilo yedi yüz gram katkı maddesi ve muhtemelen satılan uyuşturuculardan elde edildiği düşünülen yedi bin lira ele geçirildi.

Antalya Başsavcılığı koordinesinde gelişen bu olayın ardından 5 şüpheli kişi gözaltına alınırken, mahkemeden sonra biri serbest bırakıldı ve diğer 4'ü 'uyuşturucu veya uyarıcı madde madde ticareti yapmak ve sağlamak' suçuyla tutuklu yargılandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele'ye devam edilirken Adana'da yapılan bir diğer operasyonda suçlulardan birinin, 'Şimdilik bu kadar, devamı haftaya,' demesi de dikkatlerden kaçmadı.

Peki Narkotik Suçlarla Mücadele devam etmese maddenin zararlarıyla, kullanan kişilerin vücutlarında nasıl etkiler bıraktığını biliyor muydunuz?

*Aklı ve iradesi işlemez hâle gelir.
*Tüm iç organlar zarar görür ve bunlar beraberinde bir dizi hastalık getirir.
*Zehirlenmelere ve bu nedenle ölümlere yol açar.
Bağımlılıkları azaltmak ve başkalarının da bunlardan kurtulmasını sağlamak adına 170'i arayabilir ve Narkotik Suçlarla Mücadele'ye destek olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT