1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Annesinin eve kilitleyip gittiği engelli çocuğu ekipler kurtardı
Annesinin eve kilitleyip gittiği engelli çocuğu ekipler kurtardı

Annesinin eve kilitleyip gittiği engelli çocuğu ekipler kurtardı

Annesinin eve kilitleyip gittiği zihinsel ve bedensel engelli olan Alev E.’yi Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetlerinin savcılıktan aldığı izinle kapıyı açtırarak kurtardı. Ve kızı koruma altına aldı.

A+A-

Konya da yaşanan bu olay da Selçuklu ilçesinin Selehaddin Eyyübi mahallesi ilahiyat caddesindeki bir apartmanda yaşayan zihinsel ve bedensel engelli Alev  E.’nin evde yalnız bir şekilde kilitliği kaldığına ilişkin Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezine (cimer) şikayette bulunuldu.

Şikayet üzerine harekete geçen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Konya il müdürlüğü çalışanları şikayetin bulunulduğu eve gidip zihinsel ve bedengel engelli Alev E’nin evde yalnız olduğu ve kapının üzerine kilitlendiğini tespit etti. Savcılık  kararı ile hemen çilingir çağıran ekipler kapıyı hemen açtırdı.

Kapıyı açtırarak içeriye giren ekipler Alev E’yi evde yalnız ağlarken buldu korkusu gözlerinden okunan Alev E. sağlık taraması için Konya Beyhekim Devlet Hastanesine götürüldü.

KORUMA ALTINA ALINDI

Kurtarılan Alev E’nin ailesine ulaşılamayınca Aile,çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürlüğüne götürülerek koruma altına alındı.

HABERE YORUM KAT