1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Amazon’dan 75 Bin Kişiye İş İmkanı
Amazon’dan 75 Bin Kişiye İş İmkanı

Amazon’dan 75 Bin Kişiye İş İmkanı

E-ticarette bir dev haline gelen Amazon, Korona Virüs salgınının ardından artan online alışveriş talebini karşılayabilmek için 75 bin kişiye daha iş imkanı vereceğini duyurdu.

A+A-

Amazon, geçen ay yaptığı açıklamada, salgın sebebi ile çevrim içi alışverişe talebin arttığını, bu doğrultuda çalışanların ücretlerini arttıracağını ve yeni işçi alımlarına gideceğini duyurmuştu. Çalışmalarının devam ettiğini belirten Amazon yetkilileri, ABD’de işe alımların başladığını duyurdu.

75 Bin Kişiye Daha İş Fırsatı

Talebin giderek arttığını belirten Amazon, müşterileri memnuniyetini sağlamak amacıyla işe alımların devam edeceğini şu açıklama ile duyurdu: “Talebin arttığını görmeye devam ediyoruz ve bunun gibi benzeri görülmemiş bir süreçte müşterilerimize hizmet etmeye yardımcı olmak için 75 bin kişilik istihdam yaratarak işe alımlara devam edeceğiz.”

Çalışanların Ücret Artışı İçin 500 Milyon Dolarlık Yatırım

Yapılan açıklamada ayrıca yapılan yatırımların da hızla artmaya devam edeceği duyuruldu. Çalışanların ücretlerinin arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, yapılacak yatırımların 500 milyon doları aşmasının beklendiği söylendi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT