1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Adana'nın Seyhan ilçesinde Akıl almaz olay: İçerisinde eski eşi ve çocuğu olduğu evi ateşe verdi!
Adana'nın Seyhan ilçesinde Akıl almaz olay: İçerisinde eski eşi ve çocuğu olduğu evi ateşe verdi!

Adana'nın Seyhan ilçesinde Akıl almaz olay: İçerisinde eski eşi ve çocuğu olduğu evi ateşe verdi!

Olayın yaşandığı yakın çevreden alınan bilgilere göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı olan Kayalıbağ Mahallesi'nde iki katlı evin üst katında annesiyle yaşayan Şayıp Ş'nin yanına, ayrıldığı eski eşi Ülkü E. ve 7 yaşındaki çocuğu gelmişti.

A+A-

Şayıp Ş, bu arada, evin bir alt katında, yani birinci katta kalan teyzesi Nazlı A. ile evden  çıkmaları konusunda kavga etmeye başladı. Kavganın giderek büyümesi üzerine aile yakınları  ve komşular dışarı çıkarken Şayıp Ş, eski eşi ve 7 yaşındaki çocuğu içerdeyken evi düşüncesizce ateşe verdi.

Olay yerine hızlıca giriş yapan itfaiye ekipleri yangını söndürmeyi başardı, evin arka  tarafından Ülkü E. ve çocuğu çıkartabildi ancak Şayıp Ş, yan taraftaki evin çatısına  geçerek bu sefer de çevredekilere dengesizce küfür etmeye başladı.

Daha sonra ise tekrar kendi evinin balkonuna geçiş yapan Şayıp Ş, itfaiye ekiplerince oradan da çıkartılabildi.
Gözaltına alınmış bulunan Şayıp Ş, polis ekipleri tarafından karakola götürülürken yakınları zanlıyı sinirlendireceğini ve işleri zorlaştıracağını bile bile tepki göstermeyi ihmal etmediler tabii ki her zaman olduğu gibi.

Ülkü E. ve çocuğunun, ambulansta çok uzun sayılamayacak bir süre gözetim altında tutulmalarının ardından onlar da polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili derhal soruşturma başlatıldığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT