1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Adana’nın Gizli Hazinesi; Bahçecik Şelalesi
Adana’nın Gizli Hazinesi; Bahçecik Şelalesi

Adana’nın Gizli Hazinesi; Bahçecik Şelalesi

Bugün sizlere Adana'nın gizli hazinesi Bahçecik Şelalesi hakkında bilgi vereceğiz. İnternet kaynaklarından araştırma yaptığınızda bu bakir güzellik hakkında çok fazla bilgiye ulaşamıyorsunuz.

A+A-

Biz de Adana’da bulunan bu gizli hazine hakkında keyifle okuyacağınız bu yazı için daha fazla vakit kaybetmeyelim istedik…

Burası Adana halkı arasında da hızlıca yayılmakta. Bahçecik Şelalesi son zamanlarda doğa sevenlerin ve özellikle fotoğraf tutkunlarının Adana’daki en favori mekânlarından biri olmayı başarmış durumda.

Adana'da sıcaklardan bunalan ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen doğa tutkunlarının vazgeçilmez noktası oldu. Birçok doğaseverler kendilerini şelalenin serin sularına bıraktı.

Hafta sonunun yoğunluğundan ben bir şey anlamam diyorsanız bu muazzam güzellikteki köprüyü rahat bir şekilde fotoğraflamak istiyorsanız gezinizi hafta içine denk getirmeye çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

Sahip olduğu muhteşem ortam ve doğal güzellikleri ile Bahçecik Şelalesi’nin kesinlikle Türkiye’de kamp yapılacak en iyi yerler arasında bulunduğunu söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT