1. HABERLER

  2. YEREL

  3. 7. Boğaziçi film festivali yakında başlıyor!
7. Boğaziçi film festivali yakında başlıyor!

7. Boğaziçi film festivali yakında başlıyor!

7. Boğaziçi Film Festivali'nin biletlerinin satışa sunulduğu ilan edildi.Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından yedincisi düzenlenecek Boğaziçi Film Festivali 18-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Festival kapsamında yerli ve yabancı 83 filmin seyircilere sunulacağı bildirildi.

Festivalde kısa ve uzun film gösterimleri için ayrı bilet satış tarifeleri oluşturuldu. Bu minvalde, kısa filmlerin gösterimlerinde bütün biletlerin 5 lira olacağı belirtildi. Uzun metraj filmlerin tam biletleri ise 12.00, 14.00 ve 16.30 seansları için 10, 19.30 ve 21.30 seansları için 15 liradan seyircilere sunulacak. Öğrenciler için de daha uygun bir bilet bedeli belirlendi. Festivale katılmak isteyen öğrenciler, uzun metraj filmlerin biletlerini bütün seanslar dahil olmak üzere 5 liraya satın alabilecek.

7. Boğaziçi Film Festivali'nde filmler, çeşitli başlıklar altında seyredilecek.

Bu başlıklar, "Ulusal ve Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması", "Ulusal ve Uluslararası Kısa Kurmaca Yarışması", "Ulusal ve Uluslararası Belgesel Yarışması", "Dünya Sineması", "Bi' Dünya Belgesel", "Uzun Yürüyüş", "Kim-Ki Duk Retrospektifi", "7. Yıl Özel Seçkisi" ve "Özel Gösterim" olarak belirlendi.

7. Boğaziçi Film Festivali'nin film gösterimlerinin  Atlas, Beyoğlu ve Kadıköy sinemalarında yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT