1. HABERLER

  2. YEREL

  3. 5,8’lik İstanbul, Silivri depreminin bilançosu: 2 ölü 43 yaralı
5,8’lik İstanbul, Silivri depreminin bilançosu: 2 ölü 43 yaralı

5,8’lik İstanbul, Silivri depreminin bilançosu: 2 ölü 43 yaralı

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan 5.8 büyüklüğünde ki depremden sonra Meral Okur ve Murat Şevki Eryılmaz hayatını kaybetti, 43 kişi de panik esnasında yaralandı.

A+A-

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi'nde bulunan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesinde tarih öğretmeni olan Murat Şevki Eryılmaz deprem esnasında öğrencilerinin güvenliğini sağlamak için kontrollü bir şekilde bütün öğrencileri bahçeye çıkardı. Bir süre sonra fenalaşan Eryılmaz, en yakın özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tüm müdahalelere rağmen 48 yaşındaki tarih öğretmeni hayatını kaybetti. Eryılmaz’ın kalp hastası olduğu ve bir süre sonra kalp ameliyatı olacağı bilgisi öğrenildi.

Arnavutköy’ de oturan ve deprem esnasında rahatsızlanan 56 yaşındaki Meral Okur, yakınlarının 112’yi araması üzerine ekipler eve geldi. Evde yapılan tüm müdahalelere rağmen Meral Okur hayatını kaybetti.

Deprem esnasında 43 kişinin de panik anında hafif yaralandıkları bilgisine ulaşıldı. Yaralılar farklı 8 hastaneye tedavi için kaldırıldı.

Gop Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde 5,  Avcılar Devlet Hastanesi' nde 2, Beylikdüzü Devlet Hastanesi 2, Ümraniye Devlet Hastanesi 2, Bezmialem Hastanesi'nde 9, Samatya Hastanesi'nde 15, Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde 4, Arnavutköy Devlet Hastanesi' nde 4 kişi tedavi ediliyor.

HABERE YORUM KAT