1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Yeppudaa.com neden açılmıyor, kapandı mı? Yeppudaa çöktü mü?
Yeppudaa.com neden açılmıyor, kapandı mı? Yeppudaa çöktü mü?

Yeppudaa.com neden açılmıyor, kapandı mı? Yeppudaa çöktü mü?

Kore dizilerinin değişilmez adresi Yeppudaa yayın hayatını durdurdu. Peki binlerce kişi tarafından takip edilen Yeppudaa’ya ne oldu, Yeppudaa neden açılmıyor, Yeppudaa çöktü mü? İşte tüm bu sorularınızın cevabı haberimizde.

A+A-

Uzakdoğu filmleri, dizileri, müzikleri, dili, kültürünü yansıtan aklınıza gelebilecek her şey hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir forum sitesiydi yeppudaa.. Peki Yeppudaa neden açılmıyor, kapandı mı?  işte yanıtı...

Son çıkan Kore film ve dizilerini barından Yeppudaa.com uzun bir süredir cevap vermiyor. Yeppudaa.com sitesinin kapanmış olma ihtimali de bulunuyor. Şuan sorunun tam olarak neden kaynaklandığı bilinmiyor.

Yeppudaa çöktü mü?

Kore dizileri bir noktaya toplayan Yeppudaa.com isimli internet sitesi çökme sorunu bulunmuyor. Ancak site kapandı.

Kore dizileri, Türkiye’de dizi severlerin ilgi duyduğu, her geçen gün izleyici kitlesini daha da arttıran bir sektör haline geldi. Başlarda kore dizileri neden bu kadar çok izleniyor diye düşünebilirsiniz. Fakat zaman geçtikçe Kore dizileri sizlerde çok seveceksiniz.

Yeppudaa kapandı mı?

Uzakdoğu  film ve dizileri izlemek için  kurulmuş olan Yeppudaa.com sitesi yayınlarını durdurdu. Yeppudaa.com sitesinin neden açılmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak Yeppudaa.com’un internet web sitesinde  “Dans et” anlamı taşıyan bir İngilizce not bulunuyor.

Neden kapandı?

Yukarıda da belirtiğimiz gibi net bir bilgi bulunmasa da birden web sitesinin kapanması akıllara, “telif sorunumu” oldu sorusunu akıllara getirdi. Kurum yetkileri açıklama yaparsa bilgi verebiliriz.

Yeppudaa ne demek?

Yeppudaa korece "güzel, hoş" demek.

 

HABERE YORUM KAT