1. HABERLER

  2. TRT SPOR HD Frekans Bilgileri | 2019 TRT SPOR HD yeni frekans bilgileri
TRT SPOR HD Frekans Bilgileri | 2019 TRT SPOR HD yeni frekans bilgileri

TRT SPOR HD Frekans Bilgileri | 2019 TRT SPOR HD yeni frekans bilgileri

TRT SPOR HD yeni frekans bilgileri 2019 haberimizde bulabilirsiniz. TÜRKSAT 4A şifresiz olarak HD yayın yapan TRT SPOR HD frekans bilgileri ile bu sayfadan edinebilirsiniz.

A+A-

TRT Spor, TRT tarafından kurulan bir spor televizyon kanalıdır. TRT SPOR HD Frekans bilgileri 2019 ilgili merak edilenler bu sayfada kolay bir şekiled bulabilirsiniz. Böylece TRT SPOR HD Frekans bilgilerini manuel arama yardımı ile televizyon kanallınıza ayarlayabilirsiniz.

Türkiye'nin 3 haberleşme toplam 5 adet uydusu bulunmaktadır. Haberleşme uydusu olarak kullanılan Türksat 4a uydusu yıllar önce karasal yayından gelişim göstererek uydu yayınlarına geçmemize neden olmuştu.Türksat 4A yeni uydunun hizmete girmesyle artık çanak antenin yönü değiştirilmeyecek,  televizyon kanalları yeni frekanslara taşınacak. Yani artık 2019 TRT SPOR HD frekans bilgileri ile izlemek istiyorsanız çanak anteninizin yönüyle oynamanıza gerek bulunmamaktadır.

TRT SPOR HD frekans bilgileri ile Türksat 4a uydusu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor.

TRT SPOR Frekans Bilgileri | 2019 TRT SPOR HD yeni frekans bilgileri

Türksat uydusundan yayın yapan TRT SPOR HD kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

Kanal adı: TRT SPOR HD
Uydu: Türksat
Frekans: 11054
Sembol Oranı: 30000
Polarizasyon: V - Dikey

TRTSPOR Canlı izlemek için tıklayın (İNTERNETTEN)

TRT SPOR'u uydudan izlemek için yapılması gerekenler

1- Önce kumandanızda Menü veya Setup tuşuna basın. Açılan menüden Uydu Ayarları kısmına gelin. Sonra uydu alıcısının marka veya modeline göre Kanal Arama - Manuel Arama - Kanal Ekleme - El ile Arama gibi menülerden hangisi beliriyor ise kumandanızdaki Aşağı - Yukarı Ok Tuşu ile ona gelin.

2- Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka ve modeline göre TP Frekansı - Alış Frekansı - Frekans - Uydu Frekansı - Transponder seçeneklerinden biri belirecektir. Kumandanızdaki Aşağı - Yukarı Ok Tuşu ile o seçeneğin üstüne gelerek, oradaki boş alana kumandanın rakam tuşlarıyla yayınımız için YUKARIDA YER ALAN değerini girin.

3- Yine aynı pencerede Sembol Oranı ya da Sembol Rate yazan bir seçenek bulunacaktır. Bu seçeneğin üstüne gelerek oradaki boş alana kumandanın rakam tuşları ile yayın için YUKARIDA YER ALAN değerini girin.

4- Yine aynı pencerede bulunan Polarizasyon ya da POL şeklinde bir yazı göreceksiniz. Bunun üstüne gelerek kumandanızdaki Sağ - Sol Ok Tuşları ile seçin.

5 - Yine aynı menü penceresinde bulunan FEC Kodu ayarını yapmak için kumandanın Sağ - Sol Ok Tuşlarını kullanarak TLC için 5/6’yı seçin. Eğer sizin uydu alıcınızda da FEC Kodu girmek için bir seçenek bulunmuyorsa, bu kodu girmenize gerek yoktur.

6- Kumandanızın OK tuşuna basarak gerekli olan tüm bilgileri kaydetmiş olacaksınız. Sonrasında uydu alıcınızın (Receiver) modeline göre Aramayı Başlat ya da TP Tara tuşlarıyla TRT SPOR 'yi aramayı başlatabilirsiniz. Arama işlemi bitikten sonra uydu alıcısı (Receiver) bulduğu kanalı listenin en sonuna kaydedecektir.

Tüm bu talimatları yerine getirdiğiniz halde TRT SPOR'yi hala izleyemiyorsanız, lütfen yeniden kurulum yapın, uydu alıcınızı satın aldığınız yetkili servise başvurun.

TRT Spor HD Hakkında

TRT Spor HD 8 Aralık 2014'te yayına başlamıştır. TRT Spor ve TRT 3-Spor kanalları ile eşzamanlı HD görüntü kalitesi ile yayın yapmaktadır.

Türksat 4A 11054 V 30000 3/4 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, Filbox 74. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve Tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

Logodan HD ibaresi çıkartılmıştır.

TRT Spor'un Yayınladığı organizasyonlar

    İtalya Kupası
    Kadınlar Basketbol Süper Ligi
    Efeler Ligi
    Dünya Kupası
    Yaz Olimpiyat Oyunları

TRT SPOR'un yayın akışı

TRT Spor'un yayın akışına ulaşmak için, https://www.trtspor.com.tr/yayin-akisi.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT