1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Pendik Halı Yıkama – Akkaya Pendik halı yıkama ezberleri bozacak!
Pendik Halı Yıkama – Akkaya Pendik halı yıkama ezberleri bozacak!

Pendik Halı Yıkama – Akkaya Pendik halı yıkama ezberleri bozacak!

“Pendik halı yıkıma” kelimesini genelde google de arayanlar bu hizmeti satın almak için bir arayış içerisindedir. Ancak ilk sıralarda yer alan bazen pekte güvenilir olmayan firmalar reklamlar ile üst sıralara gelebilmektedir.

A+A-

Bu sebeple sizlere bu yazımızda Pendik’te güvenerek halılarınızı yıkata bileceğiniz bir firma tanıtacağız. Bu firma tabi ki; Akkaya Pendik Halı yıkama şirketi.

Havaların soğumaya başladığı şu günlerde kış gelmeden herkes halısını yıkatmak istiyor. Peki halılarınızı Pendik’te hangi firmaya emanet edeceksiniz? Evet. Bu sorunun yanıtını arıyosanız haberimiz tamda size göre.

Pendik halı yıkama dediğimizde aklımıza gelen birkaç firma bulunuyor. Bunların başında sektördeki uzun yıllar sessiz sedasız hizmet veren AKKAYA Pendik halı yıkama başını çekiyor. Güler yüzlü personeliyle 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Akkaya Pendik Halı yıkama ezberleri bozacak!

Firma yetkilisi Engin Akkaya, Pendik halı yıkama şirketiyle ilgili olarak gazetemize şunları belirtti, "Akkaya Pendik halı yıkama olarak halıya dair ne varsa hizmet veriyoruz. Kapıdan kapıya hizmet veren merkezimizce teslim alınan halılar, öncelikle incelenir ve halının cinsi, hammaddesi, imalat şekli, kullanılan boyaların türü, akıtma yapıp yapmayacağı, halının yaşı, yıpranma derecesine göre özel ilaçlar ve makineler kullanılır. Akabinde özel makinelerde sıkılarak kuramaya alınır. Ardından ekiplerimiz titizlikle halılarını telsim eder.Bizim sektördeki amacımız Pendik halı yıkama denildiğini akaya halı yıkama gelmesini istiyoruz” dedi.

Akkaya Pendik Halı yıkama İletişim için;

Telefon: 0850 302 58 74   
Telefon: 0544 211 74 74

HABERE YORUM KAT