1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Netflix izlediklerimi görme nasıl olur? İşte Netflix izleme geçmişi
Netflix izlediklerimi görme nasıl olur? İşte Netflix izleme geçmişi

Netflix izlediklerimi görme nasıl olur? İşte Netflix izleme geçmişi

Dünyanın en iyi dijital film ve dizi izleme platformu Netflix'in bir çok özelliği bulunuyor. Bunlardan birtanesi de Netflix'de izlediklerinizi görebiliyor olmanız.. Bu içeriğimizde Netflix izlediklerimi görme konusunu ele alacağız.

A+A-

Netflix izlediklerimi görme imkanı var mı? sorusu araştırılıyor. Öncelikle Netflix’te izlediğiniz tüm dizi ve filmleri tarihlerine göre sıralanmış şekilde görüntülemeniz mümkün olduğunu belirtelim.

Netflix kullanıcıları geçmişten bugüne neler izlediklerini öğrenebiliyor. Bunun için bilgisayardan Netflix hesabınıza giriş yapmanız doğru kullanıcı adınızı seçmeniz gerekiyor. Çünkü her kullanıcın izleme geçmişi ayrı ayrı gösteriliyor.  İzleme geçmişini açmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Netflix izlediklerimi görme için tıklayın

Açılan pencerede seyrettiğiniz tüm film ve diziler günümüzden geçmişe doğru sıralanıyor. Platformda ilk seyrettiğiniz film veya diziyi bulabilmek için ise sayfanın en altına kadar inmeniz gerekiyor.

NETFLİX HAKKINDA

Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını müşterilerimizin internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix ile tüm içeriğimizi, tek bir reklam dahi görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Her zaman keşfedecek yeni bir şey vardır ve her ay yeni dizi, film ve programlar eklenir.

Netflix Üyelik ücretleri

Ödemek istediğiniz ücreti seçin, planınızı belirleyin! Netflix, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 farklı üyelik planı sunar. Aynı anda kaç kişinin Netflix içeriklerine erişebileceğini ve videoları Standart Çözünürlükte mi (SD), Yüksek Çözünürlükte mi (HD), yoksa Ultra Yüksek Çözünürlükte mi (UHD) görüntüleyeceğinizi planınız belirler.

    Temel Plan: 1 ekranlı plan SD (Aynı anda tek bir cihazda, Standart Çözünürlük ile izleyin)

    Standart Plan: 2 ekranlı plan HD (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda iki cihazda izleyin)

    Özel Plan: 4 ekranlı Plan HD/UHD 4K (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ve Ultra Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda dört cihazda izleyin)

    DVD Planı (sadece ABD'de mevcut): ABD'deki müşteriler Sadece DVD Planı için kaydolabilir veya mevcut yayın planlarına DVD ekleyebilir.

Yeni üyelerimiz için ilk 30 gün ücretsiz.* Netflix üyesi olarak kalmayı tercih ederseniz başlangıçta kaydolduğunuz tarihten itibaren aylık olarak faturalandırılacaksınız. Faturalama hakkında daha fazla bilgi için, faturalama SSS sayfamızı ziyaret edin.

Planınızı istediğiniz zaman Hesabınızsayfasından değiştirebilir veya yükseltebilirsiniz.

* Ücretsiz deneme süresi ve uygunluğu bölgeden bölgeye değişebilir.

Diziler ve Filmler

Netflix üyeleri 190'dan fazla ülkede harika içeriklere anında erişebiliyor. Netflix; ödüllü orijinal Netflix içerikleri, filmler, belgeseller, diziler ve çok daha fazlasından oluşan geniş, küresel bir içerik kütüphanesine sahiptir. Netflix içeriği bölgelere göre farklılık gösterebilir ve zamanla değişebilir.

Siz izledikçe, Netflix seveceğiniz dizileri ve filmleri önerme konusunda daha başarılı olacaktır.

Reklam veya taahhüt olmadan istediğiniz içeriği oynatın, duraklatın ve devam ettirin.

Üstelik en sevdiğiniz yapımları indirebilir, iOS veya Android işletim sistemli mobil cihazlarınızda veya Windows 10 uygulamasında izleyebilirsiniz. İndirme özelliği sayesinde, seyahatteyken ve internet bağlantınız olmadığında da izleyebilirsiniz. Durmayın, art arda izlemenin keyfini çıkarın!

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT