1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. iPad Nasıl Hızlandırılır?
iPad Nasıl Hızlandırılır?

iPad Nasıl Hızlandırılır?

iPad Nasıl Hızlandırılır? sorusuna yanıt arıyorsanız doğru makaledesiniz. Bu içeriğimizde ipadinize hızlandırmaya yönelik ipuçları bulabilirsiniz.

A+A-

Ülkemiz çerçevesinde oldukça pahalı olmasına rağmen telefonlar tarafında iphone, tabletlerde ise yine iPad tabletlerden vazgeçememekteyiz. Bu yazımızda iPad Nasıl Hızlandırılır? sorusuna yanıtını bulabilirsiniz.

İpad’leri tercih etmemizdeki en önemli etken sebep ise çok akıcılar, takılmıyorlar, hemen kapanmıyorlar ve sıfır probleme yakın işletim fonksiyonları olduklarından dolayı çok iyiler ve güncellemeleri ile de bütün dünya ile aynı anda güncellemeleri alabiliyoruz. 

Fakat güncellenmekte olan iOS yeni cihazlara göre de daha farklı geliştirildiği için her geçen güncellemele ile birlikte bir çeşit iPhone ve iPad modeli kullanmayacak derece de yavaşlamaktadır. Bu yine yazımızda yavaşlamakta olan iPad’i hızlandırabilmenin yollarını inceleyeceğiz ve değineceğiz.

iPad Nasıl Hızlandırılır?

  • Kullanmadığınız Uygulamalar! Bitirdiğiniz Oyunlar!

16GB iPad kullanıcısı iseniz eğer ki ve iOS cihazlar açısından özel üretilmiş olan çeşitli flash sürücülerden de satın almamış iseniz bir noktadan sonra da yer problemi yaşarsınız.

Bu noktada ise yine sileceğiniz her türlü büyük boyutlu oyun veya yine çeşitli uygulamalar sonralarında cihazınızda tabi ki de yer açılabilir fakat bu performansı da yine ciddi manada etkiler.

Kapasite beraberinde kullanılabilir alan arasında da ne kadar uçurum var ise eğer bu o kadar da kötü olacaktır. Bu arada yine çoklu görev pencerelerini de açıp açık olan uygulamalar ve oyunları temizleyip cihazı rahatlatma düşünceleri de oldukça yanlıştır. Yine giriş seviyesinde olan Android cihazdan geçiş yapmış iseniz eğer el alışkanlığınızı da unutmamanız çok önem arz eden bir unsurdur.

  • Daha Büyük Boyutlu Dosyalar

Özellikle belirtmek gerekiyor ki Podcast, GarageBand ve yine çeşitli Videolar gibi oldukça yüksek boyutlara sahip bazı uygulamaların bırakmış olduğu çeşitli izleri takip etmenizde de önem arz eder unsurda fayda bulunmaktadır.

Genel anlamda Genel – Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı ve sonrada AlanıYönetdiyip büyük, yüksek boyutlu uygulamalara kesinlikle bakın ve hiç dinlemediğiniz ve dinlemekte olduğunuz Podcast’lerine ek olarak da oynamadığınız veya bazı bitirmiş olduğunuz oyunları “Uygulamayı Sil” seçeneği ile tabletinizden tamamen kaldırın.

iPad nedir?

iPad, Apple markasının tablet bilgisayarı modelidir. Multi-touch özelliğine sahip büyük ekranı ve kolay taşınabilir olması sayesinde tercih edilen bir üründür. İşlemci gücünün düşük olmasına karşın iOS işletim sistemi kullanan cihaz birçok uygulamayı sorunsuz şekilde çalıştırabilir.

HABERE YORUM KAT