1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. İkizler Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte İkizler burcu olumsuz yönleri
İkizler Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte İkizler burcu olumsuz yönleri

İkizler Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte İkizler burcu olumsuz yönleri

İkizler burcu olumsuz özellikleri nelerdir, İkizler burcu olumsuz yönleri neler? sorularının en yanıtını bu sayfada bulabilirsiniz.

A+A-

İkizler burcu olumsuz özellikleri oldukça fazladır. İkizler burcu olumsuz yönlerini kısaca hızlı değişen, huzursuz, kurnaz, fazla meraklı, kararsız, ikiyüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan olarak sıralayabiliriz.

Ayrıca İkizler burnunun en büyük olumsuz yönlerinden birtaneside çok çok fazla konuşmalarıdır. Fazla demiyorum dikkatinizi çekerim çok çok fazla konuşmaları diyorum. Konuşmak gerçekten güzel bir şeydir elbette. Sonuçta biz insanlar konuşmadan anlaşamayız. Ama her insan her şeyi bilemez ki.

Her konu hakkında söyleyecek sözü olan birine rastlarsanız çok büyük ihtimal ikizler burcudur. Konuşması o kadar yoğundur ki karşısındakinin konuşmasına pek bir fırsat kalmaz. Hadi karşıdaki de dişli çıktı konuşmaya başladı diyelim bu sefer de hayatta dinlemez gene anlatır gene anlatır.

İkizler burcunun bir diğer olumsuz özelliği de çok değişken olmalarıdır.

Bir konu da karar vermek onlar için tam bir savaştır. Eğer vereceği karar sizi ilgilendirmiyorsa, karar vermesini muhakkak izleyin çok keyif alacaksınızdır. Lakin vereceği karar sizi de ilgilendiriyorsa kendine de size de yazık eder. Saatlerce düşünüp verdiği bir kararı tam söyleyecek iken bile karar değiştirebilir. Ters köşeleri çok yaşar. Sezgileri acayip güçlüdür ama kararsızlıkları yüzünden yanlış kararlar verebilir.

Bu kararsızlık hayatını olumsuz yönde etkiler her zaman. Bu kararsızlık yüzünden sözünü tutamadığı zamanlar, geç kaldığı randevular sıklıkla görülebilir.

Konuşmayı sevdiği dinlemeyi beceremediği için ilişkilerinde de sorunlar yaşayabilir doğal olarak.
Herkes yaşar sonuçta ama karşı tarafa hak vermeyen her daim kendini savunan birine kendini anlatmak gerçekten zordur. Sevgiliniz ya da eşiniz ikizler ise iyi bilirsiniz. Ayrıca her zaman kendi istedikleri olmalıdır. Kendi istediklerini yaptırmak çok başarılı yöntemlere sahiptirler.

İkizlerin olmazsa olmazlarından biri de meraktır.

Merak ederler sürekli. Herkesin baktığı şeye onlar farkı bir pencereden bakar. Herkes sanatçının sesine ya da şarkı sözlerine bakarken o özel hayatı ile ya da kıyafetleriyle ilgilidir. İnsanların yaşamından tutun bir icadı kimin yaptığına kadar merak ederler. Hem meraklı hem çok konuşmayı seven birinin de elbette dedikodu yapmaması çok zordur.

İKİZLER BURCU HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİLER

Grup: Hava, erkek, pozitif, değişken

Yönetici Gezegen: Merkür

Renk: Sarı, gri,mavi,açık mavi, siyah

Uğurlu Taş: Akik

Şanslı Sayı: 5

Şanslı Gün: Çarşamba

Karşıt Burç: Yay

Şehirler: Londra, San Francisco, Yeni Delhi

Metal: Civa

Çiçekler: Mimoza, çiğdem, lavanta, açelya

Ağaçlar: Fındık, ceviz, mersin ağacı

HABERE YORUM KAT