1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. BRC LPG fiyatları 2019 ne kadar? İşte BRC LPG Montaj fiyatları
BRC LPG fiyatları 2019 ne kadar? İşte BRC LPG Montaj fiyatları

BRC LPG fiyatları 2019 ne kadar? İşte BRC LPG Montaj fiyatları

Ülkemizde Benzin fiyatları nedeniyle bir çok araç sahibi LPG’lere yönelmiş durumda. Bu bağlamda araçlarında LPG kullanmak isteyen vatandaşları googlede “BRC LPG fiyatları 2019” diye arama yapıyor. Bizde sizler için 2019 BRC LPG fiyatlarını sizler için hazırladık.

A+A-

BRC LPG fiyatları 2019 ne kadar? sorusu internette sıkça araştırılan konular arasında. Haberimizden BRC LPG Montaj fiyatları yanı sıra BRC firması hakkında bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.

Türkiye 2019 başı itibariyle oto gaz kullanımı açısından dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük pazarıdır. Bu nedenle hem global hem de Türkiye’de pek çok markanın fabrika çıkışlı LPG’li araçlara sahip olması için teknolojiler üretmeye çalışıyor.

BRC LPG Fiyatları 2019

BRC LPG Sistemleri sıralı otogaz sistemlerinin içerisinde kendisini ispatlamış bir firmadır.

adını duymayan yoktur herhalde. Bir dönemin en çok tutulan ve en kalite lpg dönüşümü yapan firmalarından birisiydi. Fakat son zamanlarda PR çalışmalarından mıdır bilinmez ama yerini diğer firmalara bıraktı. Yine de BRC LPG fiyatları uygun gibi dursa da sürücüler tarafından daha az oranda tercih edilmeye başladı. BRC LPG fiyatları 2019 listemizi aşağıda inceleyebilirsiniz.

BRC LPG Montaj fiyatları

PEŞİN

TAKSİT

BRC 4 Silindir SEQ32 Kit

590 €

590 €

BRC 4 Silindir Fabrikasyon Honda Kit

620 €

620 €

BRC 5/6 Silindir MY11 Kit

900 €

900 €

BRC 8 Silindir MY11 Kit V8

1250 €

1250 €

BRC Firması fiyat güncellemesine giderse, [email protected] adresimize mail atarak bilgilerin güncellemesine katkıda bulunabilir.

BRC LPG Hakkında

BRC, 60’lı yılların sonunda İtalya Cherasco’da yerel bir gaz ekipmanları satıcısı olarak Romano Bogetti tarafından kuruldu. Bogetti, 70’li yılların sonlarında, yeri doldurulamaz ve bulunması zor olan Polyvanne üretimine atılmaya karar verdi. Daha sonra, 1977’de Cherasco’da kurulan küçük bir atölye olan M.T.M’in sahipleri Costamagna kardeşler ile imzalanan anlaşma ile BRC markası resmen doğmuş oldu.

BRC Otogaz Kullanımı Motora Zarar Verir mi?

Araçlar da kullanılan gaz sistemi motor yapısına göre değişmektedir. Günümüz araçları genellikle çok nokta enjeksiyona sahip olduğu için sıralı sistem LPG'ler kullanılır ve bu sıralı sistemler araç motoruna zarar vermektense motorunu korur ve ömrünü uzatır. Sıralı sistem LPG’li araçlar istenildiği zaman benzinde kullanılabilir.

Benzin fiyatlarının yükselmesinden dolayı LPG’ye yönelen araç kullanıcıları montaj ve kalite konusunda doğru seçimi yapmalı ve yetkili servislerde LPG montajı yaptırmalıdır. Aracın motor ömrünü uzatan ve cep dostu LPG’yi binlerce insan yoğun şekilde talep etmektedir. Diğer yakıtlara göre avantajı çok olan otogaz artık fabrika çıkışlı olarak sıfır kilometre araçlarda montajlı olarak sunulmaktadır.

Otogaz kullanımı motora zarar verir mi?

  • LPG Dönüşümü mutlaka TSE tarafından belgelendirilmiş yetkili servislerde yapılmalıdır.
  • Motor ve LPG bakımları 10 bin veya 6 ay (önce hangisi dolarsa) aralığında yapılması gerekir.
  • Otogaz’ın araca zarar vermediği yapılan kilometre bakımlarında açık şekilde belli olacaktır.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT