1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Aslan Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte Aslan burcu olumsuz yönleri
Aslan Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte Aslan burcu olumsuz yönleri

Aslan Burcu Olumsuz Özellikleri neler? İşte Aslan burcu olumsuz yönleri

Aslan burcu olumsuz özellikleri nelerdir, Aslan burcu olumsuz yönleri hakkında en net bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Bize sorarsanız Aslan burcu en olumsuz özelliği daima önde lider olmasıdır. İş bu huyu gerçekten sizi çileden çıkarbilir.

A+A-

Diğer burçlarda olduğu gibi Aslan burcu olumsuz özellikleri de oldukça fazladır. Bu içeriğimizde Aslan burcu olumsuz yönlerini ele alacağız.

Aslan Burcunun Olumsuz Özellikleri Neler?

Aslan burcu Mahallenin reisi, sınıfın başkanı, evin direği, ormanın kralı olmak zorunda hisseder kendini. İçgüdüsel olarak bu istekten kendini alamaz. Her ortamda en başta o olmalıdır. Kurallar yoksa o koyar, varsa o bozar. Yönetmek onun işidir. Herkesi her zaman yönetmek ister. Asla yönetilemez. Sanki o dünyaya insancıkları yönetmek için gönderilmiştir. Yöneten ve söz hakkı olan olmak için her şeyi yapabilir. Başka türlü huzur bulamaz. Huzur bulamadığında da huzursuzluk yaratmaktan çekinmez. Başkalarının duygularını düşünmek yerine kendi doğrularını uygular.

Aslan Burcunun Olumsuz yönleri

Hiç belli etmeyi sevmez ama çok duygusaldır

Duygusallığı belli etmenin liderliğini yıkacağını, güçsüz görüneceğini düşünür mümkün olduğunda göstermez. Tepkileri çoğunlukla anidir. Asla ağzına gelen bir lafı söylemekten vazgeçmez. Zaten geçmeye de fırsatı olmaz çoğunlukla. Daha sorgulamaya fırsat vermeden söyleyeceğini söyler. Son sözü söylemek de her zaman ona düşmelidir.

İlgi manyağıdır.

İlgi görmediğinde ya da istediği kadar görmediğinde o koca liderden eser kalmaz.

Yüksek gururuna zarar vermeden her türlü ilgi çekme yöntemini dener. Gerekirse yıllarca tiyatro tozu yutmuş bir tiyatrocudan daha iyi oyun çıkarır bir şekilde ilgiyi çeker. Kendi ile ilgilenilmesi ve özellikle kendinin övülmesi onun yaşam kaynağıdır resmen. O kadar önemlidir ki takdir edilmek, ilgi görmek bunun için maddiyata da başvurabilir. Gerekirse parasını saçar ilgiyi çeker. Hiç olmadı bu sayede duyacağı ”çok cömert” lafı onun yaşamını sürdürmesini sağlar.

Aslanın ilişkileri ya çok iyi olur ya da çok kötü olur. Ortası yoktur. Olamaz da zaten. Sonuçta ya ipleri karşıya vermekten rahatsızlık duymazsınız ya da duyarsınız. Eğer iplerin karşı da olması sizi rahatsız edecekse Aslan ile işiniz olamaz. Yok, ipler onda olsun en azından öyle bilsin rahatsız olmam diyorsanız aslandan iyi sevgili bulamazsınız.

ASLAN BURCU HAKKINDA BAZI BİLGİLER

Grup: Ateş, erkek, pozitif, sabit
Yönetici Gezegen: Güneş
Renk: Koyu sarı, altın rengi, turuncu, kehribar
Uğurlu Taş: Sarı safir
Şanslı Sayı: 1-4
Şanslı Gün: Pazar
Karşıt Burç: Kova
Şehirler: Chicogo, Bombay, Philedelphia, Roma, Şam, Los Angeles, Prag
Metal: Altın
Çiçekler: Sarı krizantim, ayçiçeği, kasımpatı
Ağaçlar: Portakal, limon, defne, hurma, ceviz, badem

 

HABERE YORUM KAT