1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. 31 Temmuz Hangi Burç?
31 Temmuz Hangi Burç?

31 Temmuz Hangi Burç?

31 Temmuz hangi burç? sorusunun yanıtını arıyorsanız bu makale tam size göre. 31 Temmuz’da dünya bebek getiren anne ve babalar genellikle çocuklarının hangi burç olduğunu merak eder. Sizler için derlediğimiz haberimizden 31 Temmuz’un Hangi burç olduğunu öğrenebilirsiniz.

A+A-

31 Temmuz Hangi Burç? 31 Temmuz’da Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler bu makaleden bilgi edinebilir.

Burç, insanın doğum anında Güneş'in hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel bir alanın sembolik ifadesidir.

Peki 31 Temmuz Hangi burç?

23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihleri arasında doğmuş olan herkes Aslan Burcuna dahildir. Dolayısıyla 31 Temmuz hangi burç? sorusunun yanıtı Aslan Burcu’dur.Aslan burcunun özellikleri ve burç taşları ile ilgili bilgiler aşağı kaydırak okuyabilirsiniz.

31 Temmuz Aslan Burcu Genel özellikleri

Aslan burcunun en belirgin özelliği Cömertliktir. Eğer burcunuz Aslan ise en belirgin özelliğinizin Cömertlik olduğunu fark etmişsinizdir. Aslan burcunun en büyük emeli Zirveye Çıkmak. Eğer burcunuz Aslan ise en büyük emelinizin Zirveye Çıkmak olduğunu göreceksiniz.

Aslan burcunun en büyük hatası Övünmek. Eğer burcunuz Aslan ise en büyük hatanızın Övünmek olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Aslan burcunun en büyük arzusu Sahip Olmak. Eğer burcunuz Aslan ise en büyük arzunuzun Sahip Olmak olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Burcunuz: Aslan
Gurubunuz : Ateş
Uğurlu Gününüz: Pazar
Uğurlu Sayınız: 1 ve 4
Uğurlu Taşınız: Sarı safir, sarı pırlanta
Uğurlu Renkleriniz: Koyu sarı, altın, turuncu
Uğurlu Çiçekleriniz: Kırmızı gül, sarı krizantem, orkide
Uğurlu Kokularınız: Misk, portakal çiçeği, gül
Uğurlu Müzik: Neşeli parçalar
En Belirgin Özelliğiniz: Cömertlik
En Büyük Emeliniz: Zirveye çıkmak
En Büyük Hatanız: Övünmek
En Büyük Arzunuz: Sahip olmak

Aslan burcu Ateş elementine aittir ve Güneş tarafından yönetilir. Yaşamı ve enerjiyi kontrol eden bu son derece parlak gök cismi sadakat, güç, tutarlılık ve pozitifliği ile ünlüdür. Sıcak, aksiyon odaklı ve sevilme ve beğenilme arzusu ile hareket eden Aslan, onlar hakkında hava telif hakkına sahiptir. Arkadaşlık ya da aşk olup olmadığı her ilişkiye adanmışlardır. Öncelikle olmayı seviyorlar, bu yüzden birçoğu sahne sanatlarında kariyer yapıyor. Bir Aslan burcu kişiliği, olumlu yanı sıra olumsuz özelliklerden oluşur.

Aslan Burcu Olumlu Özellikler

Nazik ve Destekleyici

Aslanlar her zaman nezaket ve yardımsever doğası için takdir edilir. Çok yürekli olduklarını, Aslan nezaketle insanlar üzerinde sevgi ve şefkat duş.

Enerjik

Sonsuz enerjinin kaynağı olan Güneş tarafından yönetildiklerinden, Aslan enerjik bireylerdir ve olumlu hisleri etrafa yayarlar.

İyimser

Camları yarıya kadar dolu gören Aslan, hayal kırıklıkları ve gerileme ile kolayca bulaşmaz. Her zaman üstleri gelmeye çalışacaklar.

Basit

Aslan Burcu altında doğan insanlar, söylemek istedikleri şey konusunda oldukça açıklar. Kelimeleri seçmek onların işi değil.

Sadık

Aslan, kendileriyle ilişkili insanlardan sadakat talep ederken, aynı zamanda kendileri de sadık ve güvenilir kişilerdir.

Olumsuz Özellikler

İnatçı

Aslan düşünülmüş ve dik durmaktadır ve duruşlarını değiştirmelerini sağlamak çok inandırıcıdır.

Egoist

Önemsiz konularda incinecek çok büyük ve kırılgan bir egoları var. Onların egoları bazen başarı yolunda bir engel haline gelir.

Hakim

Aslan durumları kontrol altına almak ve insanların onları takip etmelerini beklemek ister. Onların baskın doğası herkesle iyi geçinmeyebilir. Kişiselleştirilmiş ve astrolojik açıdan zekice olun Çift Analizi Potansiyel yaşam partnerinizle ne kadar uyumlu olduğunuz hakkında bir fikir edinmek için rapor verin.

Sabırsız

Mümkün olan en kısa sürede işleri halletmek istiyorlar. Fakat sabırsızlıkları onları gereksiz endişelere, hatta başarısızlıklara ve hayal kırıklıklarına götürür.

Kibirli

Zaman zaman o kadar merkez merkezli olma eğilimindedir ki, sertleşecekler ve birine zarar vereceklerini düşünmeden şeyler söyleyebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT