1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp otomatik olarak silinen mesajları yayına almaya hazırlanıyor!
WhatsApp otomatik olarak silinen mesajları yayına almaya hazırlanıyor!

WhatsApp otomatik olarak silinen mesajları yayına almaya hazırlanıyor!

WhatsApp'ta mesaj gönderilmesinden kısa bir süre sonra otomatik olarak silinen mesajlar özelliğinin Ocak ayının başında yayınlanacak güncellemeyle geleceği belirtiliyor.

A+A-

BETA SÜRÜMÜNDE TEST EDİLİYOR

WhatsApp, uzunca bir süredir kullanıcıların birbirine gönderdiği mesajları belli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlayan bir güncelleme üzerinde çalışıyordu.

Bu bağlamda 2.19.275 beta sürümü yayınlamıştı. An itibariyle Beta’da test aşamasında olduğundan deneme sürümü herkes tarafından kullanılamıyor.

Edinilen bilgilere göre WhatsApp, kendi kendine silinen mesajlar özelliğini çok yakında uygulamaya ekleneceği belirtiliyor. Ancak ne yazık ki otomatik olarak kaybolan mesajlar özelliğinin Whatsapp’ın ne zaman yayınlanacağı tam olarak bilinmiyor. Ancak teknoloji haber editörleri, Ocak ayında yayınlanacak sürümde, bu özelliği uygulamaya ekleyebileceği belirtiliyor.

MESAJLAR BELİRLEDİĞİNİZ SÜREYE GÖRE OTOMATİK SİLİNECEK

Güncellemenin tüm telefonlara gelmesiyle isteyenler otomatik mesajları aktif edebilecek. Bu özelliği kullanmak için; sohbet ettiğiniz grup veya bireysel konuşmalarınızdan kaybolan mesajlar özelliğini açmanız ve mesajların yayınlanma süresini seçmeniz gerekecek.

Böylece sizin için gizli kalmasını istediğiniz mesajlaşmaların başkalarının okumasının önüne geçilebilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT